Зірка серіалу "Глухар" Максим Фатєєв, знайдений повішеним у Слідчому ізоляторі у четвер, 11 жовтня, залишив передсмертну записку.

Про це пише Telegram-канал 112. У тексті збережено пунктуація і орфографія автора.

"У моїй смерті сусіда а так само співробітників і адміністрацію, психолога прошу не звинувачувати, йду добровільно. написано без фізичного і психологічного тиску", - написав Фадєєв.

Михайла Фатєєва заарештували 2 жовтня. Його звинуватили в розбещенні 14-річного хлопця і розповсюдженні порнографічних знімків.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

За однією з версій, актор познайомився з хлопцем в метро, після чого став надсилати йому свої еротичні фотографії і натякати на близькість. Про домагання з боку зірки "Глухаря" заявив сам підліток. Актора помістили в СІЗО на час слідства.

Михайло Фатєєв народився 4 липня 1974 р. в Бухарі, закінчив Нижегородське Театральне Училище, майстерня Заслуженого діяча мистецтв Росії Богомазова. Після закінчення інституту був зарахований у трупу Нижегородського Академічного театру драми ім.М.Горького. З 2002 року - актор Театру Романа Віктюка.

Знімався в цілому ряді відомих в РФ фільмів і серіалів: "Один проти всіх" (кримінал), "Спектр", "Учитель в законі", "Повернення (бойовик, драма, кримінал), "Ілля, колишній чоловік Марії", "Стоматолог", "Метро", "Лісник" (детектив, кримінал), "Лікар " швидкої", "Марш Турецького"(детектив, кримінал, пригоди, екранізація) і "Глухар".

Нагадаємо, збоченець у столичному метро випадково потрапив під приціл камери.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", у Києві знайшли мертвою жертву кривавого маніяка.

Також "Знай.uа" писав про те, що в Тернопільській області однолітки жорстоко познущалися над студенткою.