Дружина російського депутата Олексія Яковлєва вирішила влаштувати танці на автомобільній трасі, спровокувавши шквал критики з боку громадськості.

Мова йде про Оксану Яковлєву, яка вирішила почати кар'єру "естрадної співачки".

Дружина народного депутата розповіла, що вирішила зняти кліп на трасі, так як в приспіві її пісні є слова "сходимо з розуму", а танці на жвавій трасі — це нібито дуже божевільна ідея.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Яковлєва вирішила обрати для зйомок кліпу Московську кільцеву автомобільну дорогу (МКАД), через що рух було перекрито на певний час.

Але водії, які потрапили через неї в пробку (а з ними і машини швидкої допомоги) творчого пориву не оцінили і викликали правоохоронців.

На місце події прибули патрулі поліції, які спробували затримати дружину депутата міської поселення Щолково Московської області Олексія Яковлєва.

Адвокат співачки повідомив, що вона закрилася у власній машині і відмовилася виходити на вимогу поліцейських. Відомо, що представники ЦОДР (центр організації дорожнього руху) звернулися повторно в поліцію з метою покарати дружину депутата за танці на жвавій трасі.

Як раніше писав портал, у мережі українці повстали проти народного депутата, лідера Радикальної партії Олега Ляшка. Вся справа в домашньому відео з дружиною, яке політик опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. На відео народний слуга виконує пісню радянського співака Мусліма Магомаєва "Синя вічність". Ляшко стоячи поруч зі своєю дружиною Роситою Сайранен фальшиво заспівав пару куплетів пісні.

Також ми повідомляли, що до вбивства екс-депутата Сумської міськради Анатолія Жука може бути причетна його дружина. Після першого допиту вона зникла, і тепер її місцезнаходження невідоме.

Нагадаємо, у Черкасах знайшли скелет дружини убитого депутата.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Гройсман на дружині показав, як ввозити евробляхи.

Знай.uа повідомляв, що в смерті сумського депутата запідозрили дружину.