У п'ятницю, 12 жовтня, стало відомо, що у протоці Босфор сталася страшна надзвичайна подія. Суховантаж і катер зіткнулися лоб в лоб. Про це повідомляють російські ЗМІ.

"В протоці Босфор суховантаж зіткнулися з катером. Російські моряки сміються і знімають на камеру, поки пасажирські судна поспішають на допомогу потопаючим людям", — вказується в повідомленні.

Варто відзначити, що на опублікованих кадрах видно, як суховантаж буквально "протаранив" катер, після чого до нього поспішили люди з інших судів. При цьому росіяни, як чути на відео, лише сміялися, використовували ненормативну лексику і вигукували фразу "я все зняв".

Крім того, на ролику можна спостерігати, що після події суховантаж просто рушив далі, немов зіткнення і не відбулося. На даний момент інформації про стан потерпілих немає. Зараз обставини морського інциденту перевіряють правоохоронні органи.

Обережно! На відео присутня ненормативна лексика:

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Раніше повідомлялося, що в середу, 10 жовтня, біля окупованого Кримського півострова сталася НП: в районі порту "Кавказ" сів на мілину суховантаж, отримавши пробоїну.

"Суховантаж отримав пробоїну, сів на мілину, це порт Кавказ. Екіпаж висадили. Розливу нафтопродуктів не допущено. Наразі здійснюється відкачка води", – заявило джерело.

Екіпаж складається з 11 моряків: один громадянин Азербайджану і 10 українців. З суховантажу зняли сімох. Разом із тим "капітан без пояснення причин відмовився від послуг по відкачуванню води", незважаючи на те, що Росія великодушно відправила два буксири на місце аварії.

Нагадаємо, що на торговому судні MV Glarus, на яке в Нігерії напали пірати, перебувало троє українців.

Як повідомляв портал Знай.uа, біля берегів Греції правоохоронці затримали українську яхту з майже 60 мігрантами.

Також портал Знай.uа писав, що італійська поліція затримала українську яхту, повністю заповнену мігрантами. 70 нелегалів намагалися перевезти в Туреччину.