Ему, який втік від господаря шокував іспанську поліцію своїми дивовижними здібностями.

Про це повідомляє Daily Mail.

На опублікованих кадрах можна помітити, як правоохоронці не надто поспішають впіймати птаха, який у паніці від них втікає.

Місцеві зоозахисники відразу ж припустили, що загиблий ему жив на фермі, або ж у парку. Відомо, що його господар так і не вийшов на зв'язок.

В Испании полицейские на байках погнались за сбежавшим эму, и он умер от ужаса: https://life.ru/1160226

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще
Geplaatst door Life Новости op Vrijdag 12 oktober 2018

У свою чергу активісти також попросили місцеву влада провести спеціальне розслідування та дати оцінку діям правоохоронців, адже вони своїми силовими та незрозумілими діями могли травмувати або ж і навіть вбити тварину.

Крім того, буде проведено розслідування з метою встановити власника загиблого ему. Найімовірніше, у нього не було дозволу на утримання екзотичної птиці.

Разом з тим варто відзначити, що у Ленінградській області в місті Сясьстрой пітбуль врятував свою 11-річну господиню від ґвалтівника. Пригода сталася минулої середи, 15 серпня. Про це розповіла співробітникам правоохоронних органів мати врятованої дівчинки.

Заявниця зазначила, що ґвалтівник напав на її дочку, коли вона вигулювала пса. Чоловік з татуюванням на щоці схопив за ноги дитину і потягнув у ліс, б'ючи школярку палицею. Це сталося вдень, і крім собаки поруч не було нікого. Зубастий охоронець побачив, що його маленьку господиню тягне в ліс підозрілий тип і миттєво відреагував.

Пес змішаної з питбультерьером породи прогриз намордник і кинувся на крадія. Чоловік не зміг протистояти розлюченій тварині і втік, залишивши дівчинку. В даний час поліція розшукує ґвалтівника худорлявої статури з чорною бородою і татуюванням на правій щоці, одягненого в чорні штани і куртку.

Нагадаємо, бридкі хижаки масово атакують українців.

Як повідомляв "Знай.ua", стародавні химери, що лякають людей.

Також "Знай.ua" писав, що шкуродер жорстоко покалічив невинного пса вилами.

На Хмельниччині вівчарка врятувала господарів від нападу гадюки