У Нігерії вибухнув нафтопровід, убивши щонайменше 19 людей. Люди загинули внаслідок пожежі, що спалахнула на нафтопроводі нігерійської національної нафтової корпорації у п'ятницю, 12 жовтня. Про це повідомляє агентство Сіньхуа з посиланням на військове джерело.

За даними агентства, інцидент стався на півдні країни. Агентство Рейтер з посиланням на джерело в корпорації повідомило про 16 загиблих, зазначивши, що пожежа сталася в штаті Абія на південному сході Нігерії. Причини події не уточнюються.

Припускають, що інцидент міг статися через крадіжку нафти.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Раніше в результаті вибуху на нафтопроводі на сході Китаю загинули 22 людини. Місцеві ЗМІ повідомляли також про 48 поранених. Інцидент стався вранці недалеко від хімічного заводу в місті Циндао, розташованому в провінції Шаньдун. Його причиною став витік нафти. Вибух і пожежа сталися вранці, коли робітники займалися ремонтом аварійної ділянки нафтопроводу.

А в результаті вибуху на магістральному нафтопроводі, що пролягає на околиці сирійського міста Хомс, почалася сильна пожар. Уряд звинуватив в диверсії "озброєні терористичні банди", а повстанці оголосили, що нафтопровід піддався бомбардуванню з повітря. За іншими даними, трубу пошкодили помилково під час чергового артилерійського обстрілу Хомса.

У Лисичанську терміново евакуюють школу №27 після потужного вибуху.

"Евакуація дітей у ССШ №27 у Лисичанську почалася об 11 годині сьогодні, 12 жовтня. За інформацією місцевих жителів, вибух прогримів біля школи, в районі занедбаних багатоповерхових будинків", - йдеться в повідомленні до знімків.

За даними очевидців, всю територію оточили правоохоронці. В той же час місцеве населення зазначає: бачили вибухонебезпечний предмет, який прилетів у двір школи, а інший упав у парк біля заводу.

Нагадаємо, у Гройсмана порахували, скільки Ічня буде коштувати Україні.

Як повідомляв "Знай.ua", що робитиме влада та скільки потрібно на ліквідацію пожежі в Ічні.

Також "Знай.ua" писав, що хто з винних поніс справжнє покарання за вибухи на військових складах.