У неділю, 14 жовтня, в Німеччині сталася страшна авіакатастрофа. Стало відомо, що приватний літак в'їхав у натовп, в результаті чого загинуло троє людей. Про це повідомляє видання BBC Україна.

Згідно з інформацією, інцидент стався недалеко від міста Фульда. Так, легкомоторний літак невдало зайшов на посадку і намагався піти на друге коло, але не зміг швидко набрати потрібну висоту. Він зламав огорожу на аеродромі і крилом зачепив натовп людей.

Варто уточнити, що серед трьох загиблих була неповнолітня дитина. Також відомо, що ще вісім людей постраждали в авіакатастрофі. На даний момент постраждалі знаходяться в реанімації місцевої лікарні.

Раніше повідомлялося, що в Російській Федерації біля Костроми 3 жовтня розбився вертоліт AS-350. В результаті аварії загинуло три людини. За інформацією російських журналістів, одним із загиблих виявився заступник генпрокурора Російської Федерації, який займався координацією розслідувань резонансних кримінальних справ.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

З'ясувалося, що загиблий в результаті краху вертольота заступник Генерального прокурора РФ Саак Карапетян ‒ координував слідство по кримінальних справах, що мають значний суспільний резонанс.

У список таких справ належить і так звана "справа Скрипалів" ‒ розслідування замаху на громадянку РФ Юлію Скрипаль у британському місті Солсбері і її батька. Слідчим комітетом Росії опубліковано відео з місця авіакатастрофи.

Нагадаємо, що не так давно в Коломенському районі Московської області розбився винищувач Міг-29. Пілоти встигли катапультуватися до падіння. У мережі з'явилися перші кадри з місця трагедії.

Як повідомляв портал Знай.uа, американські інженери днями провели шокуючий експеримент із дроном і літаком, зіштовхнувши їх на швидкості майже 400 км/год.

Також портал Знай.uа писав, що в аеропорту "Жуковський" (Росія) "боїнг" авіакомпанії "Ікар" врізався в борт "Уральських авіаліній".