Держдеп США розіслав електронною поштою запрошення на "загадкову" зустріч, і прикріпив до листа фотографію кота в синій піжамі, який вальяжно сидить на дивані і поїдає печиво. У листі було лише слово "зустріч" та прикріплена світлина.

Можна собі лише увити здивування тих, хто отримав таке запрошення. Втім, воно продовжувалось недовго.

Виявилося, що це помилка нового працівника, який тестував поштову розсилку.

Представники американського посольства в Австралії вибачилися за дії своїх колег та зазначили, що їм шкода розчаровувати тих, хто планував відвідати зустріч.

"Шкода розчаровувати всіх тих, хто збирався потрапити на вечірку з котами та піжамами. Але такий захід виходить за рамки нашої компетенції", — написав у своєму Twitter радник з питань зв'язків з громадськістю посольства США у Канберрі Гевін Сандволл.


Пізніше власниця кота, фото якого розіслали в Держдепі, сфотографувала свого улюбленця з відкритою на планшеті статтею про зустріч, яка не відбудеться, та зазначила, що кіт засмутився.

Кіт напевне полюбляє свою махрову синю піжаму і планував її продемонструвати таким важливим гостям вечірки. Ось іще фото кота, якого сисадмін використовував для тестування пошти:

Нагадаємо, нещодавно пікантний курйоз стався з президентом США - Трамп осоромився туалетним папером.

Президент США Дональд Трамп, піднімаючись на борт літака в Міннесоті, не помітив, що до його черевика приклеївся клаптик туалетного паперу, і він гордо йшов з ним по трапу літака.

Відео з цим пікантним сходженням моментально розійшлось мережею.


Як повідомляв портал "Знай.ua", відеосервіс YouTube назвав десять найпопулярніших котів за десять років свого існування.

Також "Знай.ua" писав, в Італії чоловік подав в суд на господиню кота, який впав йому на голову і серйозно пошкодив шию.