Поліція Міссісіпі (США) розслідує жорстоке вбивство 20-місячної Роялті Марі Флойд. Головна підозрювана знаходиться під вартою — це 48-річна Керолайн Джонс.

Як повідомляє телеканал Fox, жінка вбила дитину і запекла її в духовці. Страшну знахідку виявив її брат.

Роялті Марі Флойд

Шериф Келвін Вільямс заявив, що це найбільш моторошний випадок, з якими йому доводилося стикатися за всі роки роботи. На даний момент проводиться експертиза, яка повинна з'ясувати, чи була дівчинка жива, коли бабуся відправила її в духовку.

Мотиви вбивства поки теж не зрозумілі слідству.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Мати Роялті Марі - Вероніка Джонс

Мати Роялті Вероніка Джонс почала збір коштів на похорони доньки через інтернет-платформу GoFundMe.

"Роялті була такою прекрасною, і я любила її більше всього на світі", — пише жінка.

Вона повідомила, що Роялті жила з бабусею, поки сама Вероніка знаходилася в іншому місці.

Керолін Джонс

Раніше повідомлялося, що на Прикарпатті мати ножем порізала шию немовляті і новонароджений помер. Жінка сама подзвонила в поліцію і зізналася у скоєному.

Правоохоронці одразу виїхали на місце події, повідомили в поліції Івано-Франківської області. Вони з'ясували, що жінка народила хлопчика на території свого домоволодіння.

Після того, як вона народила дитину, взяла в руки ніж. Від порізів дитина відразу ж померла.

Наразі жінку затримано в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення підозри у вчиненні злочину і обрання запобіжного заходу утримання під вартою.

Раніше повідомлялося, що чоловіки, які в серпні протягом 5 годин знущалися, ґвалтували 16-річну дівчинку, за рішенням Броварського міжрайонного суду вийшли під заставу в 140 тисяч гривень.

Раніше Знай.ua повідомляв, що депутат Київради Петро Кузик вистрілив собі в живіт з нагородної зброї.

Також Знай.ua писав, що Харкові чоловік після сварки вбив товариша по пляшці, відрізав йому голову, а на наступний день почав варити шматки м'яса і їсти їх.