В Росії в ході навчань зазнав аварії і впав у воду військовий літак. Двох його пілотів шукають в морі.

У Краснодарському краї впав навчальний літак Л-39 без боєкомплекту. Про це повідомили російські ЗМІ, посилаючись на інформацію Міноборони РФ.

Літак зазнав аварії близько 17:00 за московським часом. Зазначається, що літак впав у воду під час виконання планового навчально-тренувального польоту в районі населеного пункту Должанська Краснодарського краю.
За попередньою інформацією Міноборони РФ, причиною аварії могла стати технічна несправність.

"Сьогодні близько 17:00 мск при виконанні планового навчально-тренувального польоту в районі населеного пункту Должанська Краснодарського краю зазнав аварії і впав у воду навчальний літак Л-39. Пошуком льотчиків в районі катастрофи займається пошуково-рятувальна група. За попередньою інформацією, причиною аварії могла стати технічна несправність. Літак виконував політ без боєкомплекту ", - сказали в Міноборони.

При цьому про долю льотчиків на даний момент інформації немає. Як пишуть російські ЗМІ, пошуки льотчиків тривають досі.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, в результаті аварії українського літака Су-27 в ході навчань "Чисте небо" загинуло обидва пілоти.

Загинув американський пілот підполковник Сет Нерінг на прізвисько "Джетро". Він був пілотом 194-ї бойової ескадрильї Каліфорнійської повітряної національної гвардії.

Український пілот, який також загинув при випробуваннях був полковник Іван Петренко, заступник командира повітряного командування "Захід" з авіації - начальник авіації.

Нагадаємо, всього пару тижнів тому в Росії зазнав аварії приватний вертоліт AS-350, виконуючи політ за маршрутом Heliport Москва - Плесо. В результаті того, що сталося загинули три людини, включаючи заступника генерального прокурора Російської Федерації Саака Карапетяна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у вересні в російській Нижегородської області зазнав аварії літак МіГ-31. Інцидент стався під час навчально-тренувального польоту в районі аеродрому міста Кулеб'яки.

Також "Знай.ua" писав, 7 жотня в аеропорту "Жуковський" (Росія) боїнг авіакомпанії "Ікар" врізався в борт "Уральських авіаліній".