У відповідь на можливий вихід США з договору про ракети середньої і малої дальності (РСМД), Росія може вжити заходів воєнно-технічного характеру.

Про це заявив заступник голови МЗС Росії Сергій Рябков, передає РБК-Україна.

За словами політика, Російська Федерація готова дати відповідь на розрив найважливішого договору про РСМД військовими заходами, якщо Вашингтон продовжить діяти незграбно і грубо".

Сергій Рябков

"Тоді нам нічого не залишиться, крім як вживати відповідні заходи, в тому числі військово-технічного характеру. Але не хотілося б до цього доводити" Сергій Рябков

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Крім того, заступник глави МЗС Росії зазначив, що дане питання "занадто серйозне, щоб його вирішувати в режимі публічної полеміки".

Сергій Рябков

Нагадаємо, російський президент Володимир Путін продовжує нагнітати паніку щодо ядерної війни. Президент країни-агресора, який почав і веде не одну війну в світі, розмірковує, куди потраплять росіяни в разі ядерної війни. На його думку, вони чомусь повинні потрапити в рай.

За словами Путіна, Росія готова відповісти на ядерний удар. Він заявив, що Росія нічого не боїться і пригрозив невідомому ворогові неминучим відплатою і тим, що віртуальні "вони" – "просто здохнуть".

Як повідомляв раніше портал "Знай.Ua", в Росії у Калініградській області почалася модернізація військових бункерів для зберігання ядерної зброї. Про це свідчать знімки з супутників, передає CNN.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що перед тим, як підписати так званий договір про припинення Корейської війни 1950-1953 роки господар КНДР Кім Чен Ин не захотів віддати американському держсекретареві Майку Помпео список ядерних об'єктів країни.