Кричущий інцидент стався в США. Поліцейські Флориди повалили 14-річну дівчинку афроамериканку на землю і били її кулаком нібито за те, що вона вела себе "агресивно". Мати дівчинки сказала, що вона "вбита горем" і "більше не може довіряти" поліції.

В цей уїк-енд в мережі, зокрема в Twitter почав з'являтися відеоролик, в якому б'ють 14-річну чорну дівчину і тримають її на землі за допомогою спеціальних захватів. Сама подія трапилася в Корал-Спрінгс, штат Флоріда, США, в четвер, 18 жовтня.

На короткому ролику видно дівчину в шортах, яка лежить обличчям до землі. Її утримують захопленнями двоє поліцейських, а один з них ще й наносить їй удари кулаком у бік.

"Чому ти на неї нападаешь?", - кричить жінка за кадром.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відео було вперше опубліковано на Instagram жінкою, яка сказала, що дівчина була її сестрою. Ролик швидко став вірусним в Twitter і багато людей розкритикували застосування офіцерами сили проти 14-річної дівчинки.

Поліція Корал-Спрінгс опублікувала заяву про інцидент і заявила, що поліцейські повалили дівчину, ім'я якої не називається, тому що вона діяла "агресивно". Поліція зазначила, що офіцери були викликані в торговий центр "Коралова площа" службою безпеки торгового центру, яка повідомила про "неконтрольованих підлітків, які викликали занепокоєння і заважали відвідувачам".

Поліція зазначила, що мати сказала офіцерові, «її 5-річного сина повалив на землю один з підлітків". Потім підліткам заборонили з'являтися в торговому центрі і вони отримали попередження про порушення від поліції, але деякі повернулися.

Нагадаємо, Кокорін вже не такий сміливий і розплакався в залі суду.

Як повідомляв "Знай. ua", Мамаєва залишили під арештом. Павло Мамаєв звинувачується в хуліганстві і побиття.

"Знай. ua" писав, що відому російську рок-зірку жорстоко побили. Солістка групи "Маша і ведмеді" посварилася з сусідами.