У Кемерові сталася доволі курйозна дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що місцевий тролейбус, в якому знаходилися пасажири, протаранив відразу вісім автомобілів.

Свідки події відразу ж зазначили, що у всьому винен не водій "рогатого", а кондуктор. Зокрема, вони відзначили, що водій вийшов з кабіни та посадив кондуктора за кермо. Проте він не зміг впоратись з керуванням великої машини та протаранив кілька автомобілів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Я там їхав. Ми зупинилися, вийшов водій і відправив кондуктора в кабіну зі словами: "Якщо що, на гальмо натисни". Сам при цьому відкрив люк на підлозі в салоні і щось став там робити, лагодити. Лагодив-лагодив ... і раптом тролейбус поїхав, збираючи машини перед собою! І їхав до тих пір, поки водій в кабіни не прибіг і на гальмо не натиснула", - зазначив очедивець.

Крім того відомо, що у результаті аварії три автомобілі розвернуло поперек дороги, а одну з іномарок взагалі занесло під стоячу поруч "Газель".

У свою чергу у компанії, яка володіє маршрутов запевнили, що за кермом тролейбусу перебував саме водій, а не хтось з посторонніх осіб.

"Вина водія в цій ситуації очевидно, але за нашими даними, за кермом перебував саме він, а не хтось інший", - зазначив Максим Гончаренко.

Разом з тим варто відзначити, що напередодні чергового судового засідання у справі смертельної ДТП у Харкові, фігурантами якої є Олена Зайцева та Геннадій Дронов, стало відомо, що підозрювані можуть відпустити під домашній арешт.

За журналістки Тетяни Доцяк, в СІЗО до Зацевої протягом року приїжджали медики, однак стан обвинуваченої було визнано задовільним.

"Что там Зайцева" 1) Казалось бы, поплохело... Вызвали скорую. Нет причин для госпитализации. Опять поплохело, опять "...

Geplaatst door Tetyana Dotsyak op Woensdag 17 oktober 2018

"Здавалося б, стало погано ... Викликали швидку. Однак для госпіталізації немає жодних причин. Знову стало погано, знову" швидка ". І так може тривати місяцями. Тому що ніхто не може обмежити обвинуваченого в бажанні викликати швидку", - написала журналістка.

Вона нагадала, що адвокати Зайцевої та Дронова подали клопотання для призначення нових експертиз:

Нагадаємо, експерт визначив швидкість Lexus Зайцевої за п'ять хвилин.

Як повідомляв "Знай.ua", розлючені українці прокоментували клоунаду Зайцевої.

Також "Знай.ua" писав, що на роковини харківської трагедії у Зайцевої "відмовили ноги", на суд не йде навіть під конвоєм.

ДТП із багатьма невідомими. Чому затягується процес над Оленою Зайцевою