У понеділок, 22 жовтня, у віці 60-ти років урвалося життя олімпійського чемпіона з кульової стрільби в складі збірної Росії Бориса Кокорева. Про це повідомляється на сайті Стрілецького союзу Росії.

«Борис Борисович був не тільки видатним спортсменом, заслуженим майстром спорту, але і чуйною, доброю людиною. У стрілецькому співтоваристві він користувався заслуженою повагою. Його досягнення і людські якості можуть служити гідним прикладом для нових поколінь», — вказується в повідомленні.

Борис Кокорев

Варто відзначити, що Кокорев став олімпійським чемпіоном в Атланті в 1996 році у стрільбі з малокаліберного пістолета на 50 метрів. Всього він брав участь у п'яти Олімпіадах (1988, 1992, 1996, 2000, 2004) і завершив кар'єру в 2009 році у віці 50 років. У 1997 році спортсмен був нагороджений орденом Дружби.

Крім усього, Кокорев є дворазовим чемпіоном світу (1986, 1990) і бронзовим призером світової першості, Кокорев 16 разів ставав чемпіоном Європи, 12 раз — чемпіоном СРСР, 14 разів — чемпіоном Росії.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Борис Кокорев

Раніше повідомлялося, що в неділю, 21 жовтня, стало відомо про раптову смерть лауреата Нобелівської премії по хімії Осаму Симомура. Японський учений помер у Нагасакі на 95-му році життя.

Журналісти розповідають, що Осаму Симомура народився в 1928 році в японському місті Фукучияма в префектурі Кіото. Його батько служив в армії в Маньчжурії і Осаці, там і виріс майбутній вчений. Потім його сім'я переїхала в місто Ісахая.

У 1958 році Осаму Симомура отримав диплом магістра та через два роки захистив дисертацію. З 1960 року він жив і працював у США. У 2008 році вчений був удостоєний Нобелівської премії за відкриття і розвиток використання зеленого флуоресцентного білка, яку він зробив разом із Роджером Тсьеном і Мартін Чалфі.

Нагадаємо, що під час зйомок художнього фільму сталася НП, яке забрало життя одного з каскадерів.

Як повідомляв портал Знай.иа, останні хвилини життя Марини Поплавської потрапили на відео. В ролику відомий актор "Дизель шоу" Олег Іваниця демонструє розкішний автобус. Цей автобус возив команду гумористів на гастролі.

Також портал Знай.иа писав, що легендарний американський режисер Денні Льойнер помер у Лос-Анджелесі на 58-му році життя.