У Німеччині зірвалося колесо огляду, в результаті чого були травмовані вісім дітей. На даний момент постраждалі госпіталізовані.

Інцидент стався в парку в місті Тіршенройт. За попередньою інформацією у колеса зламався вас, в результаті чого чотири кабінки зірвалися і впали на замлю. На даний момент місце оточене, а сам атракціон припинив роботу.

Раніше повідомлялося, що жорстокі реалії російських глибинок часом зачіпають не тільки дорослих, але і дітей. Нещодавно в мережі оприлюднили ролик, де показано новий майданчик. Втім, подарунок для малюків більше нагадує місця, де відбувають покарання злочинці.

Розташований дитячий майданчик поблизу будівлі приватного садка. Чиїх рук це справа, поки невідомо.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"В Омську встановили дитячий майданчик суворого режиму. З малих років готують до життя в Росії", "Відмінне містечко побудували в Омську для діточок в приватному дитячому садку, щоб не ліз ніхто", - йдеться у коментарі до ролика.

Крім того, користувачка під ніком adora_dearheart запостила в Instagram коротке відео, зняте, очевидно, в одному з розважальних закладів Одеси. На ролику можна побачити так званий атракціон віртуальної реальності.

У кадрі видно дівчинку, яка сидить у підвішеному на ланцюгу кріслі з окулярами на очах. Це, мабуть, і є ті самі окуляри віртуальної реальності. Поруч з нею на відео видно чоловіка, який тримається руками за ланцюги, розгойдуючи крісло з дитиною в різні сторони. Також поруч можна побачити спеціальні монітори зі спецефектами, які цей чоловік (швидше за все адміністратор атракціону) намагається відтворити.

Нагадаємо, 10-річна дівчинка загинула у власному будинку, намагаючись врятувати маленьких хвостатих друзів.

Раніше Знай.ua повідомляв, що батут вбив чотирирічну дитину.

Також Знай.ua писав, що поїздка на американських гірках ледь не закінчилася трагедією.