В Іраку сталося масове отруєння, а причиною стала питна вода. Кількість постраждалих в іракській провінції Басра досягло 111 тисяч осіб.

Про це повідомляє Al-Sumaria.

Як зазначається, серед постраждалих є учні шкіл, які могли отруїтися в навчальних закладах.

У вересні влада провінції повідомляла про 27 тисяч хворих.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Наразі всі прчини з'ясовуються, проводиться слідство. Комісія вивчає воду, яка могла спровокувати нездужання такої кількості людей.

Екологічне лихо в Криму

В окупованому Криму місцевих жителів продовжують труїти токсичними викидами із заводу "Кримський титан". В Армянську люди скаржаться на погане самопочуття.

Місцеве керівництво запевняє, що ситуація під контролем, а люди просто намагаються дестабілізувати ситуацію.

Тема токсичних викидів в атмосферу з заводу "Титан" в Армянську є актуальною темою вже не перший тиждень.

І якщо в зведеннях новин все рідше можна почути про це, то в соціальних мережах місцеві жителі продовжують публікувати викривальні фото.

Нагадаємо, чеські дослідники опублікували звіт, в якому говориться, що людям, які люблять суші, потрібно бути обережніше, оскільки вживання цієї страви може бути небезпечним для здоров'я. Мова йде про небезпечний вірус, який може міститися в сирій рибі, яку використовують для приготування суші.

Як раніше повідомляв Знай.ua, у Києві в супермаркеті Fozzy відвідувачка помітила, що по готовій випічці повзають таргани. Інцидент стався за адресою проспект Степана Бандери, 23 ТЦ "Городок".

Раніше портал Знай.ua писав, що у справі отруєння скрипалів у британському Солсбері з'явився несподіваний фігурант.

Крім того, отруєння питною водою сталось і на Донбасі. В окупованій Макіївці сотні людей звернулись до лікарів. Як пізініше було встановлено, причиною масового отруєння стала питна вода, яку замість хлору, очищали марганцем.

Дивіться:Хімічна атака в Криму