Президент Сполучених Штатів Дональд Трамп може зустрітися з кремлівським засідателем Володимиром Путіним.

Певно, "побачення" відбудеться в Парижі: тут на початку листопада відбудуться заходи, приурочені завершенню Першої світової війни. Про це пише видання Reuters. Передбачувана зустріч попередньо запланована на 11 листопада.

Напередодні радник Трампа з національної безпеки Джон Болтон зустрівся з Володимиром Путіним. Сторони попередньо домовилися про зустріч, але ще належить обговорити багато деталей.

Трампу набридло ганяти з ядерними угрожателями

У понеділок, 22 жовтня, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп заявив про те, що угоду про ракети малої і середньої дальності (РСМД) він має намір покинути. Американський лідер заявив, що виконувати умови цього договору немає сенсу, оскільки один з його підписантів давним-давно начхав на це зобов'язання.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Кремлівський засідатель Володимир Путін неодноразово заявляв про те, що Росія займається розробкою нових ракет, спрямованих у бік Штатів. Вашингтон у свою чергу вважає логічним заявити, що США відмовляються виконувати договір, який виявився простроченим.

У вівторок, 23 жовтня, відбулася зустріч радника Трампа з національної безпеки Джона Болтона і російського президента Володимира Путіна. Очікується, що американський представник оголосить главі Кремля про розірвання договору 1987 року.

Нагадаємо, відомий дипломат розкрив справжні причини розпаду Радянського Союзу.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", названі три ймовірні сценарії Кремля щодо Кримського півострова.

Також "Знай.uа" писав про те, що Сполучені Штати розірвали ядерний договір з Російською Федерацією.