В мережі спливла інформація про те, що днями росіяни влаштували дику різанину в Антарктиді.

Про це повідомив російський журналіст Геннадій Бабченко у соціальній мережі, передають ЗМІ.

Як виявилося, на російській антарктичній станції "Беллінсгаузен" на острові Кінг-Джордж сталася поножовщина між двома співробітниками. Інцидент стався 20 жовтня в їдальні.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Стосунки взялися з'ясовувати два співробітника Арктичного і антарктичного науково-дослідного інституту. В результаті бійки 55-річний інженер з Петербурга вдарив ножем в груди 52-річного зварювальника з Тихвіна. Він був затриманий 20 жовтня в аеропорту "Пулково" і доставлений в СІЗО.

Поліція Росії
Поліція Росії

"Антарктида фсе. Здрастуй, рускій мір. Добрався таки. Тепер тільки на Маска надія. Добрий ранок", - зіронізував Бабченко.

Нагадаємо, у п'ятницю, 19 жовтня, російська мова офіційно позбулася статусу регіональної в Херсонській області.

Таке рішення ухвалили в міській раді: на голосуванні 33 з 38 депутатів проголосували "за". Троє з "Опозиційного блоку" утрималися.

Резонансний закон "Ківалова-Колесніченка" наділяв російську мову статусом регіональної, тим самим дозволяючи співробітникам міських органів самоврядування користуватися нею на офіційному рівні. Разом з тим у минулому лютому Конституційний суд визнав закон неконституційним.

суд
суд

Окрім Херсонщини, статус регіональної російська мова втратила і в Миколаївській області: таке рішення підтримав Миколаївський суд.


Як писав раніше Знай.ua, у вівторок, 23 жовтня, на території пропускного пункту "Гоптівка" стався жахливий інцидент.

Росіянин, перетинаючи кордон, намагався провезти в Україну труп жінки, видаючи її бездиханне тіло за живе. Що найцікавіше, російські прикордонники не мали нічого проти.

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook прес-секретар Держприкордонслужби Олег Слободян.

"Дуже цікава ситуація трапилася ввечері в пункті пропуску "Гоптівка" на Харківщині. Рідня намагалася перемістити через кордон з Росії труп жінки, видаючи її за живу..." Олег Слободян

Як розповів Слободян, на територію України в'їхав Ford російської реєстрації. В якості пасажира, разом з водієм, знаходився його син (громадянин України) і жіночий труп, пристебнутий ременем безпеки як жива людина.

російський поліцейський
російський поліцейський


Також Знай.ua писав про те, що днями росЗМІ оскандалилися черговим цинічним фейком, який стосується висвітлення кривавого теракту в Керчі.