Один з уболівальників російського ЦСКА, Ярослав, який перебував у римському метро під час аварії на ескалаторі, розповів, як вели себе росіяни до інциденту.

Про це Ярослав розповів порталу "360".

"Ми зібралися гуртом і поїхали на матч. Всі були в адекватному стані. Не було надто п'яних людей. Були, звичайно, напідпитку, але всі були в адекватному стані" вболівальник

За словами чоловіка, фанати ЦСКА вели себе "тихо-мирно" і ніяких пісень на підтримку клубу не співали.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Крім того, Ярослав категорично не згоден з тим, що аварія сталася з вини вболівальників. Деякі ЗМІ поширили інформацію про те, що фанати нібито стрибали на ескалаторі. "Такого не було", - підкреслив він.

У момент інциденту Ярослав вже перебував на пероні, тому одразу навіть не зрозумів, що сталося. Коли він почув крики, попрямував до ескалатора.

Люди, які знаходилися в метро, почали надавати першу допомогу постраждалим. Серед фанатів ЦСКА виявився чоловік з медичною освітою, він допоміг другу Ярослава.

Вболівальник розповів, що лікарі прибули через 25-30 хвилин після того, що сталося.

"Дуже довго їхали медики. Коли вони спустилися на станцію метро, то все оглянули, тільки потім вони почали підніматися і вживати якісь заходи: спускатися з медичним інвентарем, носилками" вболівальник

Дружина пораненого товариша Ярослава розповіла, що італійці обіцяли включити медичні послуги у вартість страховки. Доплачувати росіянам нічого не доведеться.

Крім того, ФК ЦСКА теж не залишився байдужими до НП. Вони підходили до вболівальників і просили дати їм контакти постраждалих.

Нагадаємо, римський ескалатор помстився п'яним фанатів ЦСКА.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", внаслідок інциденту постраждало близько 30 росіян.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що вболівальники збірної Росії влаштували мокрий дебош в центрі Москви.