Автокран упав на дитячий садок, в якому на той момент знаходилось більше сотны вихованців. Горе-водій та робітники крана від побаченого просто втели з місця надзвичайної події.

Про це пишуть російські ЗМІ. Перше відео з місця інциденту вже потрапило в мережу.

За інформацією джерела, НП сталась на вулиці Григор'єва у місті Нижній Новгород.

У момент падіння крана на дах будівлі, у приміщенні знаходилось 115 дітей. Усії їх оперативно евакуювали.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Щоправдабудівлю сильно пошкодило.

"Робітники крана втекли. Бояться отримати ременя", - прокоментували відео в мережі.

Дивіться: Кран у Нижньому Новгороді впав на дитсадок

Автокран знищив два десятка авто у Києві

у вівторок, 23 жовтня, у центрі української столиці некерований автокран зіткнувся з колоною автомобілів, що зупинились на світлофоріна бульварі лесі Українки.

За даними поліцейських, розбито близько 20 автомобілів. Серед постраждалих трьое людей, одну жінку госпіталізували з забоями живота, іншим потерпілим надали медичну допомогу на місці.

Водій спецтранспорту заявляє, що у крана відмовили гальма, він не зміг уникнути зіткненн. Так це чи ні, з'ясує слідство.

Нагадаємо, момент моторошної автотрощі у центрі Києва потрапив на камері відеоспостереження. Кадри просто шокують, такого не очікував ніхто.

Як повідомляв портал Знай.ua, оскаженілий ескалатор покалічив фанатів ЦСКА, які приїхали в Рим на матч з "Ромою". Сходинки крутилися з шаленою швидкістю і "зажовували" фанатів. Постраждали близько 30 осіб.

Також Знай.ua писав про те, що у Польщі водій легкового автомобіля не впорався з керуванням або проігнорував правила безпеки під час руху. В результаті це призвело до зіткнення з мікроавтобусом. Серед постраждалих виявились українці.

Дивіться: Автокран вщент розбив два десятка авто у центрі столиці. Момент зіткнення потрапив до камер відеоспостереження

З'явилося відео масштабної #ДТП на Лесі Українки. За попередньої інформацією, лише один водій отримав незначні травми. Кажуть, що у вантажівки відмовило гальмо. Наслідки тут: https://kyivoperativ.info/dtp/dtp-kotoroe-proizoshlo-na-lesi-ukrainki-polnostyu-zablokirovalo-dvizhenie-v-storonu-bc-parus-ot/

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 23 oktober 2018