Вся провина за інцидент на ескалаторі в Римі лежить виключно на деяких вболівальниках, адже там в момент аварії були "десятки п'яниць".
Це особисто підтвердив в коментарі місцевим ЗМІ прем'єр-міністр Матео Сальвіні:

"Ескалатори не створені для того, щоб люди стрибали по ним, безлади влаштували "псевдоуболівальники" російської команди", - прокоментував він.


Як відомо, 23 жовтня вболівальники російського футбольного клубу ЦСКА стрибали на ескалаторі в метро Риму і це призвело до його обвалення.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще


МЗС України повідомило, що під час інциденту на станції метро Repubblica постраждали четверо українців, вони госпіталізовані. Відразу після аварії була інформація про 30 постраждалих і 19 госпіталізованих.


Представник дипмісії РФ додав, що в результаті аварії на ескалаторі постраждали тридцять вболівальників.

Сімох лікарі винесли на ношах, зараз вони перебувають у важкому стані. Ще п'ятеро постраждалих перебувають у стані середньої тяжкості, 18 вийшли зі станції самі, отримавши легкі ушкодження.


Римські правоохоронці заявили, що людей відправили в медичні заклади міста. Очевидці аварії розповіли, що один з потерпілих втратив ногу.


У той же час італійська газета La Repubblicа пише, що в інциденті, який стався в римському метро, винні російські фанати ЦСКА. За інформацією видання, вболівальники перебували у нетверезому стані і почали одночасно стрибати на ескалаторі, через що він і зламався.


Дивіться: У метро обрушився ескалатор з уболівальниками ЦСКА: пряма відеотрансляція з Риму


Нагадаємо, очевидець розповів свою версію кривавого кошмару в метро Риму.
Як повідомляв Знай.ua, опубліковано перші кадри аварії на ескалаторі у Римі.
Також Знай.ua писав, тридцять фанатів російського клубу ЦСКА постраждали через ескалатор, який вийшов з ладу на станції метро Repubblica в центрі Риму.