У мережі з'явилося відео, на якому показані перші хвилини після аварії з ескалатором в центрі Риму. Фанати російського клубу ЦСКА лежать на платфомі, на підлозі видно сліди крові.

Відповідний ролик опублікував Telegram-канал "Mash".

На відео видно паніку, розгубленість і збентеження. Один з фанатів голосно кричить:

"С*ка, швидку, виклич швидку".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Повірений у справах посольства Росії в Італії Максим Бурляй повідомив, що в римському метро, за уточненими даними, постраждали і були госпіталізовані четверо громадян України.

"Медики госпіталізували чотирьох громадян України", - зазначив він.

Як повідомляв представник дипмісії РФ, в результаті аварії на ескалаторі постраждали тридцять вболівальників. Сімох лікарі винесли на ношах, зараз вони перебувають у важкому стані. Ще п'ятеро постраждалих перебувають у стані середньої тяжкості, 18 вийшли зі станції самі, отримавши легкі ушкодження.

Римські правоохоронці заявили, що людей відправили в медичні заклади міста.

Очевидці аварії розповіли, що один з потерпілих втратив ногу.

Нагадаємо, скажений ескалатор покалічив фанатів ЦСКА, які приїхали в Рим на матч з "Ромою". Сходинки крутилися з шаленою швидкістю і "зажували" фанатів. Постраждали близько 30 осіб.

Ескалатор вийшов з ладу і з шаленою швидкістю понісся вниз. Люди не встигали сходити зі сходів, почалася паніка і тиснява, одяг затягувало під стрічки ескалатора.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", італійська газета La Repubblicа пише, що в інциденті, який стався в римському метро, винні російські фанати ЦСКА. За інформацією видання, вболівальники перебували в нетверезому стані і почали одночасно стрибати на ескалаторі, з-за чого він і зламався.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що Філарет різко висловився про футбольних фанатів. При цьому патріарх вважає, що самі по собі змагання не є чимось поганим, головне, щоб вони не призводили до психічних розладів. Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет назвав фанатів футболу "духовно ураженими людьми".