У середу, 24 жовтня, два вибухових пристрої були знайдені співробітниками поліції в пошті, спрямованої в офіси колишнього президента Сполучених Штатів Америки Барака Обами і колишнього державного секретаря США Хілларі Клінтон, а також її чоловіка.

Про це повідомляє видання New York Times, посилаючись на посадових осіб у правоохоронних органах.

Так, варто відзначити, що подібний пристрій було відправлено Джорджу Соросу в понеділок. Один із пристроїв було знайдено вранці техніком, який перевіряв пошту, відправлену на адресу офісу Хілларі Клінтон, повідомив співробітник правоохоронних органів.

Другий подібний пристрій було відправлено в офіс колишнього президента Барака Обами.

Раніше повідомлялося, що Дональд Трамп підтвердив плани балотуватися на другий президентський термін в 2020 році. Крім того, журналісти, які брали участь в інтерв'ю перерахували Трампу його можливих конкурентів, серед яких сенатори Берні Сандерс, Корі Букер, Камала Харріс, Елізабет Уоррен, колишній віце-президент США Джо Байден і колишній держсекретар Джон Керрі.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Про плани переобрання Трамп заявив ще на початку минулого року зазначивши, що підписав необхідні для участі у виборах 2020 року документи одразу ж після інавгурації.

Нагадаємо, що прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо після підписання нової торгової угоди між країнами не подякував своєму колезі Дональду Трампу. Зокрема, під час свого виступу Трюдо перерахував всі сторони, які доклали зусиль до підписання нового торгового договору, однак не згадав про президента США Дональда Трампа.

Як повідомляв портал Знай.uа, глава Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп уже навіть не намагається заперечувати, що вважає кремлівського засідателя Володимира Путіна вбивцею і отруйником.

Також портал Знай.uа писав, що Майкл Блумберг - колишній мер Нью-Йорка, мільярдер і засновник Bloomberg - через 17 років знову вступив у лави демократів і зібрався поставити під питання другий термін Дональда Трампа, балотуючись у президенти.