Кінокомпанія Universal Pictures веде переговори щодо отримання прав на екранізацію історії стосунків лідера групи The Beatles Джона Леннона і концептуальної художниці Йоко Оно. В якості одного з продюсерів виступить дружина музиканта.

Режисером картини стане Жан-Марк Валле, який відомий глядачам по "Даллаському клубу покупців", а також за серіалами "Велика маленька брехня" і "Гострі предмети".

Сценарій підготував Ентоні Маккартен, який працював над "Всесвітлм Стівена Хокінга" і "Богемською рапсодією".

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Ми всі великі фанати The Beatles, це виконання мрії. Найбільше в сценарії нам подобається його абсолютна чесність", - зазначив продюсер Нейтан Росс.

"Історія сфокусується на темі любові, мужності й соціальної активності в США, щоб надихнути сучасну молодь на захист своїх прав", - сказав продюсер Де Лука. Він додав, що для нього велика честь працювати разом з Йоко Оно.

"Все це для того, щоб надихнути сьогоднішню молодь на справу, щоб вони чітко усвідомили, яким повинен бути світ, в якому вони хочуть жити", – прокоментував продюсер фільму.

За його словами, цей сценарій відрізняється від інших тим, що в ньому не відчувається впливу сім'ї музиканта, передає Deadline Hollywood.

Деталі картини поки не розкриваються. Також невідома її назва і дата виходу.

Раніше повідомлялося, що японська співачка і художниця Йоко Оно опублікувала відео з кавер-версією пісні Imagine свого покійного чоловіка Джона Леннона.

Ролик з'явився на YouTube-каналі артистки.

Так, на відео зображені хмари, між якими з'являються рядки легендарної пісні, а на тлі звучить голос самої Йокі Воно.

Варто відзначити, що ця композиція входить в новий альбом співачки Варзоні, реалізація якого запланована на 19 жовтня цього року. Зараз вже відомо, що альбом співачки буде містити 13 ремейків старих пісень артистки.

Нагадаємо, Йоко Воно перепела легендарний хіт Джона Леннона.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", Пол Маккартні влаштував безкоштовний концерт для всього світу.

Також раніше повідомляв портал, Пол Маккартні підкорив соцмережі крутейшим відео.