У четвер, 25 жовтня, у Сполучених Штатах сталася нова НП: у Вашингтоні терміново евакуювали всіх, хто знаходився у великому офісному будинку Кеннон-Хаус, розташованому неподалік від Капітолію: тут працюють сотні людей, тут проводить свої засідання американський Конгрес.

За останні декілька днів після кількох випадків розсилки бомб відомим політичним діячам і представникам ЗМІ рівень напруги в країні серйозно посилився. Правоохоронці та Федеральне розвідувальне бюро вживають посилених заходів. Щоправда, що стало причиною евакуації на цей раз, копи не повідомили, пишуть місцеві видання.

Відмовляється від будь-яких коментарів і капітолійська поліція. Зараз конгресмени не проводять засідань: переважна більшість членів Палати перебуває у власних штатах і займається передвиборними заходами: зовсім скоро проводитимуться проміжні вибори.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, середу, 24 жовтня, стало відомо, що місцева поліція знайшла в будинку Хілларі і Білл Клінтон бомбу в передмісті Нью-Йорка. На посилках були поштові марки і навіть штемпель із зворотною адресою. Ось тільки сам підпис був із помилками.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", слідом за Обамою і Клінтон бомбу отримали і в офісі телеканалу CNN. За словами глави CNN Джеффа Цукера, підозрілий пакет було виявлено поліцією у поштовому відділенні офісу. Посилка прийшла вранці поштою і перебувала у спеціальному приміщенні CNN для зберігання поштових відправлень.

Також "Знай.uа" писав про те, що в ресторан актора Роберта Де Ніро в Нью-Йорку невідомі прислали "підозрілу посилку" і вибуховий пристрій, схожий на ті, що отримали Хілларі і Білл Клінтон і Барак Обама. Про це повідомили NBC, New York Post і The Guardian з посиланням на поліцію Нью-Йорка.