Співробітники Федерального бюро розслідувань затримали підозрюваного в розсилці посилок з вибуховими пристроями політикам і громадським діячам - критикам американського президента Дональда Трампа.

Про це повідомила 26 жовтня офіційний представник міністерства юстиції США Сара Ісгур-Флорес, повідомляють американські ЗМІ.

"Ми можемо підтвердити, що одна людина перебуває під вартою", - написала вона в своєму мікроблозі в Twitter.

Ніякої інформації про особу затриманого спочатку не оприлюднювали.
"Ми не знаємо, хто він, насправді ми нічого поки не знаємо про нього", - зазначив кримінальний репортер CNN.

Агентство Reuters з посиланням на Міністерство юстиції США повідомило, що затримання було проведене в районі Майамі.

В мінюсті США повідомили, що подробиці будуть представлені на прес-конференції в міністерстві сьогодні ввечері.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

А пізніше з'явилась перша інформація про особу затриманого за розсилку посилок з бомбами.

Як повідомили спецслужби, затриманого 56-річного чоловіка звуть Сезар Сайок. Раніше він був пов'язаний з криміналом в Нью-Йорку. Затримали його на півночі Майамі.

Як повідомлялось, за останні дні в декількох штатах США було вилучено в цілому 12 підозрілих посилок, адресованих американським політикам.

Посилки надійшли, зокрема, екс-президенту США Бараку Обамі, подружжю Біллу і Хілларі Клінтон, міліардеру Джорджу Соросу, екс-директору ЦРУ Джону Бреннану, екс-генпрокурору Еріку Холдеру, екс-голові Національної розвідки Джеймс Клеппер.

Нагадаємо, з'явилось фото однієї з посилок, перехоплених в Нью-Йорку Секретною службою США, які призначалися критикам Трампа. У саморобному вибуховому пристрої містилися вражаючі елементи у вигляді осколків скла.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у США сталася масова спроба замаху на одних з найбільш впливових людей країни.

Також "Знай.ua" писав, співробітники американських служб безпеки виявили ще дві саморобні вибухівки, адресовані критикам президента США Дональда Трампа