Співробітники американських служб безпеки обнарущили ще дві саморобні вибухівки, адресовані критикам президента США Дональда Трампа. За останні дні таких посилок виявлено вже 12 штук.

Перша адресувалася сенаторові-демократу Кору Букеру, який представляє штат Нью-Джерсі у верхній палаті Конгресу.

"ФБР підтверджує, що у Флориді був виявлений 11-ий пакет, зовні схожий на інші", – повідомили на Twitter-сторінці управління.

CNN повідомляє, що посилку виявили в місті Опа-Лока, де останнім часом при сортуванні почали проводити ретельні перевірки.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

12-я посилка була відправлена екс-голові Національної розвідки Джеймс Клэпперу в Нью-Йорк. Поштове відділення, в якому виявили посилки довелося евакуювати.

BREAKING: FBI find TWO MORE mail bombs, taking the total number of packages discovered up to TWELVE

BREAKING: FBI find TWO MORE mail bombs, taking the total number of packages discovered up to TWELVE Full story: https://dailym.ai/2z6Pz5h

Geplaatst door Daily Mail op Vrijdag 26 oktober 2018

Сам чиновник каже, що це "внутрішній тероризм", і повідомляє, що йому довелося залишити будинок разом з дружиною, побоюючись за життя.

Раніше повідомлялося, що у четвер, 25 жовтня, в Сполучених Штатах сталося нове НП: у Вашингтоні терміново евакуювали всіх, хто знаходився у великому офісному будинку Кеннон-Хаус, розташованому неподалік від Капітолію: тут працюють сотні людей, тут проводить свої засідання американський Конгрес.

За останні кілька днів після кількох випадків розсилки бомб відомим політичним діячам і представникам ЗМІ рівень напруги в країні серйозно посилився. Правоохоронці та Федеральне розвідувальне бюро вживають посилені заходи. Правда, що стало причиною евакуації в цей раз, копи не повідомили, пишуть місцеві видання.

Відмовляється від будь-яких коментарів і капітолійська поліція. Зараз конгресмени не проводять засідань: переважна більшість членів Палати перебуває у власних штатах і займається передвиборними заходами: зовсім скоро будуть проводитися проміжні вибори.

Нагадаємо, що бомбу отримали і в офісі телеканалу CNN.

Раніше Знай.ua повідомляв, що в ресторан актора Роберта Де Ніро надіслали підозрілу посилку.

Також Знай.ua писав, місцева поліція знайшла у будинку Хілларі і Білла Клінтон бомбу.