Обмін ударами порушив тижневе затишшя. Так стало відомо, що з сектор Газу по території Ізраїлю випустив не менше 16 ракет. У відповідь авіація Ізраїлю завдала потужні удари. Авіаудар здійснили в ніч на суботу, 27 жовтня, передають закордонні ЗМІ.

Повідомляється, що під приціл потрапили будівлі, в яких, за даними ізраїльської армії, вироблялися боєприпаси. Також військові уточнили, що удар був нанесений у відповідь на випущені по території Ізраїлю снаряди, які були відображені системою протиракетної оборони.

Так у своєму Twitter Армія оборони Ізраїлю повідомила, спочатку від палестинців прилетіли 14 ракет, вісім з яких були збиті системою захисту "Залізний купол". Через деякий час по Ізраїлю випустили ще дві ракети.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Так, ВПС завдали ударів по 80 цілей у секторі Газа.
"Десятки бойових літаків і вертольотів Армії оборони Ізраїлю атакували об'єкти терористичної організації ХАМАС в секторі Газу", - йдеться в повідомленні.

Як передають "Новини Ізраїлю", серед знищених цілей значаться п'ять військових об'єктів, два цехи з виготовлення зброї, тренувальна база, "тунель терористів" і протиповітряний спостережний пост.

Поранених і руйнувань поки немає, кільком жителям Сдерота знадобилася допомога медиків — у людей шок.

Служба тилу заборонила в суботу проводити масові заходи в прикордонних районах: в закритих приміщеннях дозволені збори чисельністю до 500 чоловік, на вулиці — не більше 100.

Палестинці повідомляють в соціальних мережах про потужні вибухи, які зколихнули сектор Газу.

На даний момент про жертви не повідомляється, проте уточнюється, що була вражена тренувальна база ХАМАС.

Нагадаємо, збройні сили Ізраїлю завдали потужного ракетного удару по аеропорту столиці Сирії - Дамаску.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Палестина подала в Міжнародний суд ООН позов проти США через перенесення дипломатичної установи Штатів з Тель-Авіва до Єрусалиму.

Також "Знай.uа" писав, у мережі показали відео вибуху ракети терористів Хамасу на дитячому ігровому майданчику.