Переможниця конкурсу краси Miss Grand International — 2018 з Парагваю впала на сцені свідомість відразу після оголошення про свою перемогу. Про це повідомила китайська глобальна телевізійна мережа CGTN.

Клара Роса з Парагваю стояла на сцені разом зі своєю суперницею з Індії. Дівчата трималися за руки і чекали на оголошення результатів.

Як тільки суддя назвав ім'я Клари, вона від хвилювання зомліла. Інший конкурсантці не вдалося утримати переможницю, хоча вона й намагалася підтримати її.

До фіналістці з Парагваю тут же підбігли організатори і почали приводити її до тями. Через кілька хвилин дівчина прийшла в себе і їй все-таки одягнули корону переможниці. Вона розплакалася від надлишку емоцій.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також за перемогу в конкурсі краси Miss Grand International — 2018 дівчина отримала грошовий приз у розмірі $40 тисяч і річний контракт з організаторами конкурсу.

Міжнародний конкурс краси Miss Grand International минай з 2013 року. У цьому році він пройшов у М'янмі і прийняв представниць 80 країн світу, які боролися за корону.

До того, як потрапити у фінал конкурсантки пройшли ряд проміжних конкурсів – національних костюмів і купальників. Також дівчатам показали пам'ятки М'янми, провели фотосесії і познайомили з національною кухнею.

У четвер, 25 жовтня був вирішальний день і оголошення переможниці конкурсу краси. Нею виявилася Клара Роса з Парагваю. Даний конкурс входить в "великий шолом" конкурсів краси поряд з "Міс Всесвіт", "Міс світу", "Міс Інтернешнл" і "Міс Супранешнл".

Нагадаємо, журі назвали нову "Міс Україна 2018.

Як повідомляв "Знай. ua", нова Міс-Україна 2018 відверто розповіла про себе. Леоніла розповіла, що їй подобається модельний бізнес.

"Знай. ua" писав, що учасниці конкурсу "Кращі сідниці" показали свої принади. Ви будете вражені природними формами учасниць.