Відомий скелелаз, якого називають французькою Людиною-павуком забрався на найвищу будівлю Лондона. Йому не один раз погрожували штрафами і ув'язненням. Але на цей раз йому не звільнитися від реального покарання.

56-річний Робер відомий у світі тим, що підкорює найвищі будівлі світу. І найчастіше робить це без страховки. Так, на його рахунку вже більше 80 сходжень і рекорд у Книзі Гіннесса.

Ален забирався на хмарочос Бурдж-Халіфа в Арабських Еміратах і долав абсолютно гладкий фасад вежі "Федерація" в Москві.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Це фокусує розум. Якщо ви голитеся або готуєте, ви можете думати про безліч різних речей. Але коли ви піднімаєтеся на висоту, піддаючи своє життя небезпеці, ви точно будете зосереджені", - розповідає Людина-павук.

У четвер, 25 жовтня, Робер підкорив чергову вершину. Французький скелелаз заліз на вежу Heron Tower в Лондоні. Це хмарочос заввишки в 230 метрів.

За сходженням спостерігали численні перехожі, публікуючи в соцмережах фото і відео.

Весь підйом у "людини-павука" зайняв 50 хвилин. Цього разу він також обійшовся без будь-якого спорядження і страховки.

Ален розповів, що це був не самий складний його підйом, однак і не "найвеселіший".

Після кожного такого підйому скелелаз готовий, що його може затримати поліція. При цьому його часто ловлять копи, хоча про свої плани він ніколи не розповідає.

В Лондоні його взяли під варту і звинувачують у порушенні громадського спокою.

На цей раз французького скелелаза засудили до п'яти місяців в'язниці і штрафу в 5,5 тисяч фунтів.

Нагадаємо, французька людина-павук пішов на подвиг з-за Кім Чен Ина. Протягом життя він підкорює самі найбільші хмарочоси в світі.

Як повідомляв "Знай. ua", ці місця виявилися для людини менш доступним, ніж космос. Місця на планеті, залишилися невивченими.

"Знай. ua" писав, що збройні окупанти відкрили сафарі на туристів у Криму. Люди масово скаржаться на утиски, кричущі заборони і багато іншого.