Субота 27 жовтня стала чорним днем для британського футболу зокрема і для спортивного світу в цілому: президент футбольного клубу "Лестер Сіті" Вічай Шріваддханапрабха вирішив не змінювати традиції залишати стадіон на вертольоті після того, як пролунає фінальний свисток. Ця субота стала для нього останньою.

Минуло півгодини після зльоту, коли вертоліт впав недалеко від арени "Кінг Пауер", практично відразу у мережі з'явилося відео падаючого судна. Незабаром у мережі з'явилися ролики, зняті очевидцями. Всі вони розповідали, що вертоліт ледь перелетів через трибуну і почав обертатися та летіти вниз.

Карети швидкої допомоги виїжджали зі стоянки не поспішаючи, навіть не вмикаючи сирен: в цій історії не було постраждалих.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"З величезним жалем і розбитим серцем ми підтверджуємо, що голова клубу - Вишай Шривадданапрабха - серед тих, хто трагічно загинув в суботу ввечері під час аварії вертольота біля стадіону King Power, на борту якого, крім нього, були ще чотири людини. Жоден з п'яти чоловік на борту не вижив", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті "Лестер Сіті".

Правоохоронці назвали імена п'ятьох, що зустріли трагічну смерть у катастрофі. Крім власника клубу на борту перебували тайський мільярдер Вічай Сривадханапрабха, співробітники його компанії Нурсара Сукнамаи і Кавепорн Пунпара, а також пілот Ерік Сваффер і пасажир Ізабелла Троянда Леховиц.

В пам'ять про загиблих футбольні фани і місцеві жителі принесли до стадіону тисячі букетів, клубних футболок і шарфів. На одній з останніх - напис: "Не плач від того, що це закінчилося, усміхнися тому, що це було".

Нагадаємо, раніше стався теракт в Лестері: численні жертви і знеструмлені райони.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що в Гімалаях вертоліт розбився вщент: вижила лише одна людина.

Також "Знай.uа" писав про те, що у Росії посеред міста розбився військовий вертоліт: загинули всі.