Франція залучила генетиків і почала загальнонаціональне розслідування випадків, коли діти народжуються без пальців, рук або ніг: в останні роки випадки з аномаліями значно почастішали. Виявилося, що справа зовсім не в генах.

Випадки народження малюків без рук, пальців або долоньок протягом останніх шести років фіксували в департаменті Ен, який розташований на Сході країни, а також у двох Атлантичних регіонах: Бретань і Луар. Відомо, що в департаменті Ен зафіксували сім випадків народження дітей з дефектами рук. Пізніше повідомили, що діти з такими відхиленнями народжувалися в Бретані - 4 випадки, і в Луарі - 3 дітей з аномаліями рук. Пройшло зовсім небагато часу, коли в тих же регіонах зафіксували ще 11 подібних випадків.

Так, нове розслідування дало перші результати: фахівці чіпляються за версію, що вроджені патології можуть стати причиною неправильного раціону майбутньої мами. Зараз медики перевіряють, наскільки часто жінки вживали нашумілий препарат Талідомід: вже доведено, що ці ліки не тільки не допомагають впоратися з ранковою нудотою, але і провокують фізичні відхилення у дітей і різні каліцтва. На всякий випадок фахівці перевіряють екологію цих регіонів: можливо препарт тут ні до чого.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, сім'я з немовлям потрапила у смертельну дорожньо-транспортну пригоду. Смертельна аварія трапилась біля села Угерсько, Стрийського району. Автомобілі Mersedes Benz і легковик Volkswagen зіткнулися на трасі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", загорнутий у ковдру труп посеред Києва до смерті налякав мешканців. Поруч з тілом лежали сумки, а сам чоловік був закутаний відразу у декілька ковдр.

Також "Знай.ua" писав про те, що посеред траси знайшли ліжко з трупом під ковдрою.