Відвідувачі вегетаріанського ресторану в Таїланді поскаржилися, що їм підкладають м'ясо у страви. Поліція після розслідування зробила жахливе і тривожне відкриття – вегетаріанцям згодовували людську плоть.

Про незвичайний інцидент повідомляє видання Newsweek.

Відвідувачі-вегетаріанці одного з ресторанів в Бангкоку були шоковані, коли виявили, що їм у страви підкладають м'ясо. Але їх охопив ще більший жах, коли з'ясувалось, чиє м'ясо вони з'їли.

Скарга про те, що вегетаріанський ресторан використовує м'ясо і не повідомляє про це відвідувачам, була передана властям Бангкока. Поліція почала розслідування, і виявила, що інгредієнти в страві - останки зниклого 61-річного чоловіка - Прасіта Інпатом (Prasit Inpathom). Виявилося, що він відвідував цей ресторан перед тим, як його оголосили у розшук. Слідчі знайшли його останки не лише у стравах, але і на кухні, яка була заляпана кров'ю нещасного.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Останній раз Прасіта Інпатом бачили в ресторані 21 жовтня. Місцеві ЗМІ повідомляли, що він вступив в конфлікт з власником ресторану, який переріс в бійку.

В результаті бійки ресторатор убив чоловіка і вирішив позбутися від тіла, розсортувавши останки по стравах. Він збирався таким способом уникнути виявлення.

За словами поліції, підозрюваний зник і залишається на волі.

До слова, минулого року придбала популярність новина про відкриття в Японії ресторану для канібалів "Їстівний брат". Багато видань повідомляли, що в закладі за суму від ста до тисячі євро можна спробувати людське м'ясо. Пізніше виявилося, що джерелом став сатиричний журнал La Voz Popular, який не вперше пустив подібну качку: в 2016 році заради жарту же повідомив про відкриття такого ж закладу в Іспанії.

Людство вдавався до канібалізму на різних етапах свого становлення. Про це свідчить безліч археологічних знахідок. Поїдання людьми людей практикувалося заради виживання і в ритуальних цілях.

Нагадаємо, група дослідників з Великобританії з'ясували, скільки б змогло проіснувати людство, якби на планеті раптом зникла вся їжа і людям довелося б поїдати один одного.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відомий супермаркет налякав покупців перед Хелловіном, виставивши на вітрини "людське" м'ясо.

Також "Знай.ua" писав, дивний акт канібалізму відбувся у католицькому гуртожитку англійського міста Бірмінгем. Чоловік зупинився у хостелі, щоб переночувати, де зустрів "товариша", який відкусив йому шматок вуха.