У Польщі невідомий повідомив про те, що один з літаків, який повинен летіти в Лондон заміновано.

Про це повідомляє Interia.pl.

Наразі вже відомо, що вибухотехніки перевірили відразу 21 літак у аеропортах різних міст Польщі. Проте на жодному з бортів так і не було виявлено вибухонебезпечних речовин.

Крім того у прикордонній службі Польщі відразу ж зазначили, що п'ять літаків перевірили у варшавських аеропортах імені Шопена і Модлін, чотири – в аеропорту у Вроцлаві. Три літака довелося перевірити в Кракові, по два – в Познані, Гданську та Катовіцах. Також по одному літаку перевірили в аеропортах Ряшева, Любліна та Ольштина.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Більше того у відомстві відзначили, що правоохоронці перевіряли не лише літаки, але й весь наявний багаж.

"Ні в одному з цих літаків вибухівку не виявили", - зазначила Михальська.

Крім того, вже сьогодні перевірили ще один літак, який вилітав з Гданська до Лондона.

Разом з тим варто відзначити, що раніше директору фірми, який займався ремонтом дитячого табору "Вікторія" вручили підозру про незаконне присвоєння круглої суми грошей.

Мова йде про 1,7 мільйона гривень. Також повідомляється, що раніше він перебував під домашнім арештом, але суд змінив запобіжний захід на утримання під вартою. Відзначимо, що в 2017 році в цьому таборі загинули три вихованки творчого колективу. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Одеської області.

"Керівник товариства з обмеженою відповідністю підозрюється у заволодінні частиною коштів, що надійшли з місцевого бюджету на виконання будівельних робіт в дитячому таборі", - розповів прокурор області Олег Жученко.

У ході розслідування стало відомо, що підозрюваний переводив гроші на нібито фіктивні фірми. Вони, в свою чергу, не виконували цих робіт.

Вони були пов'язані з будівництвом і монтажем. В результаті це могла стати причиною загибелі дітей і переполоху на всю країну. У прес-службі підкреслили, що посадова особа також звинувачують у привласненні бюджетних коштів у сумі 400 тисяч гривень. Ці гроші були виділені з бюджету Харкова на виконання низки ремонтних робіт.

Нагадаємо, у Києві загроза теракту, оголошена евакуація.

Як повідомляв "Знай.ua", відрижка минулого знову нависла над Харківщиною.

Також "Знай.ua" писав, що поліція повідомила про загрозу теракту.

У Києві "замінували" два вокзали