Жертвами стрілянини в студії йоги в американському місті Таллахассі, штат Флорида, стали дві людини, ще четверо поранені.

Однак число жертв нападу може зрости. Служба з охорони здоров'я Таллахассі повідомила, що троє постраждалих перебувають у критичному стані.

З'явились також нові відомості про саму подію та про стрілка. Про це пише Reuters, посилаючись на інформацію місцевої поліції.

Сам нападник застрелився на місці злочину. За словами начальника міської поліції Майкла справі, стрілка впізнали. Ним виявився 40-річний житель Таллахассі Скотт Пол Бейерл.

Наразі правоохоронці з'ясовують можливий мотив для злочину і вивчають, чи був нападник якимсь чином пов'язаний з жертвами.

При цьому в місцевих ЗМІ з'явилися деякі деталі стрілянини. Так, повідомляється, що після того, як зловмисник відкрив вогонь, люди, які знаходилися в студії йоги, вступили з ним в боротьбу, а одному з них вдалося збити злочинця з ніг.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в місті Таллахассі в американському штаті Флорида невідомий відкрив стрілянину в студії йоги у місцевому торговому центрі, а пізніше застрелився сам.

Нагадаємо також, що 27 жовтня невідомий в місті Піттсбург, штат Пенсільванія, США, В Піттсбурзі невідомий відкрив стрілянину у синагозі. Озброєний чоловік вдерся до синагоги під час богослужіння та почав стріляти в людей. Він був озброєний гвинтівкою AR-15 і трьома пістолетами, зайшов в синагогу і з криками "Всі євреї повинні померти" почав хаотичну стрілянину.

Коли прибула поліція, нападник забарикадувався в синагозі та почав перестрілку з правоохоронцями. Через деякий час він здався поліції через поранення.

За останніми даними, жертвою нападу стали 11 осіб. Поранення отримали шість чоловік, в тому числі чотири поліцейські.

Правоохоронці ідентифікували зловмисника - ним виявився 48-річний Роберт Боуерс.

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент США Дональд Трамп і віце-президент США Майк Пенс закликали засудити до смертної кари 46-річного Роберта Бауерса, який у суботу, 27 жовтня, влаштував бійню в синагозі Піттсбурга.

Також "Знай.ua" писав, 27 жовтня в місті Енергодар Запорізької області п'яний чоловік поранив місцевого жителя, після чого влаштував перестрілку з поліцейськими.