40-річна американка Шарран Сазерленд переконала лікарів віддати їй тіло дитини, якій було всього лише 14 тижнів.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що вона втратила дитину через ускладнення під час вагітності, через що її довелось перервати. Відомо, що це був хлопчик, який на момент перервання важив близько 20 грамів.

Відомо, що відразу ж після переривання жінка попросилв лікарів віддати їй "дитину" для того щоб у неї була можливість її поховати. Проте вона навідріз відмовилась називати дитину "плодом". При цьому лікарі відразу ж переконували її не робити цього, адже це лише "біоматеріал".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

У свою чергу сім'я таки забрала "дитину" до себе та помістили її до холодильника, а потім поховали у горщик з гортензією.

Перед цим вони зробили фото, які потім опублікували в мережі. Батьки стверджують, що просто хотіли показати таким чином жінкам, які йдут на аборти, що вони вбивають абсолютно повністю сформовану людину.

"Я просто не міг повірити, коли побачив, що у нього було все: вуха, язик, ясна, губи. Я був вражений", - розповів чоловік Шарран.

Разом з тим варто відзначити, що скандальна українська співачка Таїсія Повалія, яка ще у часи Майдану вслід за президентом-утікачем Віктором Януковичем переїхала у Росію, оскандалилась черговими подробицями особистого життя.

Повалій розкрила одну зі своїх жіночих таємниць під час участі у програмі "Доля людини". Скандальна запроданка розповіла, чим їй довелося пожертвувати заради досягнення успіху і слави.

Таїсія Повалій поділилася сумним досвідом аборту, який ледь не коштував їй життя. Це сталося у 1984 році, коли в родині зірки вже підростав однорічний син Денис. Повалій дізналася про другу вагітність одночасно з отриманням неймовірно вигідної пропозиції про співпрацю від Київського Державного мьюзік-холу.

Перед співачкою постав вибір між сім'єю і кар'єрою, і вона обрала друге, зважившись на уколи, які повинні були спровокувати викидень. Однак події почали розвиватися не так, як було заплановано, оскільки Повалій зіткнулася з позаматковою вагітністю і втратила свідомість у власному будинку.

Прокинулася вже в лікарні, де медики привітали її з другим народженням, так як їм дивом вдалося врятувати їй життя. Крім того, самої Таїсії довелося перенести хворобливу операцію, яку їй провели без наркозу і знеболюючих.

Нагадаємо, знаменитості, які стали мамами дуже-дуже рано.

Як повідомляв "Знай.ua", на аукціон виставлено загадковий особистий предмет Мерилін Монро.

Також "Знай.ua", спливли страшні подробиці життя секс-рабинь.

Топ знаменитостей, які зробили аборт