У Флориді, в місті Таллахассі 40-річний місцевий житель відкрив стрілянину в класі йоги і вбив себе. Про це з посиланням на місцевих правоохоронців пише Reuters. Повідомляється, що жертвами нападу стали дві жінки. 61-річна Ненсі Ван Весем і 21-річна Маура Бінклі.

Ще чотири людини поранено, з яких троє перебувають у лікарні в критичному стані. Вбивцю звуть Скотт Пол Бейерл.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав про те, що в США психопат відкрив стрілянину в торговому центрі. Були опубліковані фото з місця подій, від яких кров холоне в жилах. 2 листопада в місті Таллахассі в американському штаті Флорида чоловік з психічними відхиленнями відкрив стрілянину у студії йоги в місцевому торговому центрі.

В результаті стрілянини є загиблі і поранені. Постраждалі перебувають у лікарні в критичному стані, розповів шеф місцевої поліції Майкл Деле

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Перед цим повідомлялося про 24-річного хлопця, який відкрив стрілянину на турнірі з відеоігор – очевидно, не впорався з поразкою.

Шериф американського Джексонвилля Майк Вільямс розповів подробиці про кількість жертв, постраждалих і особу, яка влаштувала стрілянину на турнірі з відеоігор. Ним виявився 24-річний Девід Каце.

Саме він був переможцем змагань минулого року, а в цьому - програв в одному з турів. Звернення шерифа розміщене в Facebook-акаунті його офісу.

На прес-конференції шериф Майк Вільямс сказав, що 24-річний Девід Кац з Балтімора наклав на себе руки після того, як влаштував стрілянину на турнірі з відеоігор.

Раніше Знай.uа писав про те, що жертвами стрілянини в студії йоги в американському місті Таллахассі, штат Флорида, стали дві людини, ще четверо поранені.

Проте число жертв нападу може зрости. Служба з охорони здоров'я Таллахассі повідомила, що троє постраждалих перебувають у критичному стані.

З'явилися також нові відомості про саму подію і про стрілка. Reuters, посилаючись на інформацію місцевої поліції.

Також ми повідомляли про кривавої бійні в синагозі Піттсбурга. Літні віруючі в США померли в результаті жорстокого нападу на синагогу в американському Піттсбурзі. Про це повідомляє DW.

"Вже вдалося ідентифікувати всіх жертв нападника. В основному це літні віруючі, вік жертв - від 54 до 97 років", - наголошується в повідомленні.

Як стало відомо, двоє з шести поранених перебувають у критичному стані.

Так, 27 жовтня вранці чоловік, озброєний штурмовою гвинтівкою і двома пістолетами, увійшов у синагогу "Древо життя" в Піттсбурзі і почав стрілянину по її членів. При цьому він викрикував антисемітські гасла.