30-річний громадянин Ірану прикидався 15-річним юнаком. Робив дорослий чоловік це для того, щоб отримати британську освіту у школі Stoke High, графство Суффолк.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Школярі, які навчаються разом з чоловіком, розповіли, що він брехав про свій вік британській владі, щоб отримати британську освіту, адже попередні кваліфікації з Ірану не були визнані у Великобританії.

Чоловік, що прикидався 15-річним школярем

Відомо, що батьки школярів, дізнавшись про таку подію, висловили свою глибоку стурбованість та занепокоєння, адже з їх дітьми навчається невідомий дорослий чоловік.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Крім того, Міністерство внутрішніх справ Британії продовжує з'ясовувати обставини та деталі про цього чоловіка: його вік, особистість та те, як чоловік потрапив на навчання до школи.

Нагадаємо, раніше планшети замість підручників: як зміняться школи у 2019 та чи готові до цього прості українці.

Минулого року в Україні розпочалась нова реформа освіти. Так звана Нова українська школа несе в собі принципово новий підхід до навчання. Скоро МОН планує запустити національну освітню електронну платформу.

Нова система передбачає впровадження нових гаджетів.

Наразі влада розробляє приблизну модульну навчальну програму, а вже на її підставі школи самостійно формують свої.

Школа може використовувати додаткові гаджети, якщо прийме таке рішення. Але це вже буде не вказівка зверху, а безпосередньо її рішення. У школах, де розвинена IT-інфраструктура, а таких чимало, вже використовують переважно планшети в своїй роботі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", стало відомо, що місце у школі - за ціною мінімальної зарплати: під Києвом назріває грандіозний скандал, сотні дітей опиняться на вулиці.

Кілька тижнів тому скандал у школі №7 в Броварах прогримів на всю країну: через обвал у приміщенні евакуювали дітей. Нещодавно муніципалітет зробив несподівані висновки – мовляв, проблема у тому, що заклад переповнений, тому пропонують з наступного року брати плату з "приїжджих" дітей з району.

Також "Знай.ua" писав, про те, що шведи вивчатимуть українську мову в школі.