Білоруська авіакомпанія "Бєлавіа" виставила на аукціон літак ТУ-154M, на якому раніше літав президент Олександр Лукашенко, а потім – члени білоруського уряду.

Як повідомляє TUT.BY інформація про торги з'явилася в газеті "Звязда". На продаж виставлено літак 1995 року випуску з бортовим номером EW-85815.

Початкова ціна лота - близько 4,3 мільйона рублів (4 292 900 рублів). Тому, хто захоче купити літак, потрібно буде заплатити 10% завдатку. Торги пройдуть до кінця цього року, 5 грудня. Зараз основний літак президента Білорусі – Boeing-767 у ВІП-компонуванні.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

Раніше ми писали, що син білоруського президента Олександра Лукашенко користується особливою популярністю серед жінок бальзаківського віку.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

У Палаці Незалежності відбувся святковий захід - зустріч Лукашенка з наступниками комсомольського руху. На святі був присутній і син президента Микола Лукашенко, який зіграв на піаніно, поки батько співав для всіх присутніх.

Олександр Лукашенко
Олександр Лукашенко

На заході була присутня також перший секретар Рогачевського районного комітету БРСМ Ганна Самотуга. Жінка страшно хвилювалася, адже неподалік від неї сидів сам Микола Лукашенко.

Також раніше повідомлялося, що керівництву так званих "республік" потрібно обговорити і узгодити свою позицію, про готовність забезпечити вибори на Донбасі і контроль над кордоном, президенту Білорусі Олександру Лукашенко.

Про це заявив прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков. Відомо, що оскільки права рука Путіна прокоментував недавню заяву глави білоруської держави.

"Справа в тому, що у території Донбасу є керівництво. Це дві республіки, які в першу чергу повинні самі визначити той режим контролю, який вони вважали б доречним і можливим. Це рішення керівництва двох республік", - рішуче пішов від прямих відповідей Дмитро Пєсков.

Нагадаємо, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що може взяти на себе відповідальність за забезпечення миру на сході України.

Як повідомляв Знай.uа, Порошенко призначив нового главу СБУ.

Знай.uа писав, Путін готовий до війни з Трампом, і це офіційно.