У 2006 році в одному з маленьких містечок Китаю в місті Шоугуан провінції Шаньдун на сході країни 36-річний чоловік потрапив у страшну автокатастрофу. Ван Шубао повністю паралізувало. Чоловік більше десятка років провів у комі. Весь цей час його мати не відходила від нього ні на крок. Вона відчайдушно вірила, що син отямиться.

Так і сталося, через 12 років коми Ван Шубао отямився. Весь цей час, згорьована мати оплачувала всі витрати на лікування. 63-річна мати Вей Миньін віддала лікарям всі накопичені гроші і роками проводила біля ліжка сина, дні і ночі. За цей час жінка схудла на 20 кілограмів і зараз важить всього 30 кілограмів.

"Мій рот і язик пересохли. Я пила тільки воду", – розповіла китаянка. Цей час для неї було справжнім пеклом.

Тим не менш 75-річна жінка знаходила в собі сили вставати о п'ятій ранку, умивати і купати сина, годувати його, виносити за ним качку, робити йому масаж і перекладати, щоб у нього не утворювалося пролежнів.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нещодавно Ван вперше відкрив очі і посміхнувся матері. Жінка була на сьомому небі від щастя і стверджує, що син знаходиться в свідомості і все розуміє, хоч і не може їй щось сказати і навіть рухатися. Але вона вірить, що і це вони зможуть подолати разом і одного разу він знову заговорить.

"Я сподіваюся, коли-небудь він повністю одужає. Я так мрію, що він зможе знову назвати мене "мама"", – каже жінка.

Нагадаємо, укус звичайного комара прикував жінку з німецького містечка Кельн до інвалідного візка. 43-річної німкені ампутували руку і ноги.

Як повідомляв портал "Знай.uа", британець Ендрю Уорлд, що живе в місті Манчестер, з'явився на світ без пеніса і під час операції йому був прирощений біонічний орган.

Також "Знай.uа" писав, бандаж з донорською шкірою допоможе пацієнтам, які страждають від хронічних болів в плечі.