Співробітники аеропорту в Дубаї виявили в дорожній сумці справжній сюрприз. Закидана дорожніми речами, на самому дні, була захована викрадена дитина.

Те, що трапилося очевидці зняли на відео і виклали його в Twitter, передає Telegram-канал "Лента дня".

На ролику можна побачити, як працівники терміналу відкривають шкіряну сумку і дістають з-під купи дорожніх речей немовля.

Аеропорт в Дубаї

"П'ятимісячну пакистанську дитину було викрадено з Пешавара і перевезено в Дубай в літаку авіакомпанії Pakistan International Airlines. Її було заховано в сумці ручної поклажі, де її виявили співробітники аеропорту", - повідомляється під відео в Twitter.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Поки ця інформація не була підтверджена офіційно.

Нагадаємо, в Києві серед білого дня викрали дитину. Як повідомляють, подія трапилася на проспекті Відрадному. Також відомо, що близько 14:40 у столиці оголосили план «Перехоплення». Патрульні перевіряли транспортні засоби, які рухалися в межах міста і області.

Повідомляється, що розшукують автомобіль Geely з держномерами АА6727ОА. За інформацією джерела, 10-річний хлопчик кричав про допомогу. Тоді чоловік сів до нього в машину і вдарив дитину. Про це повідомляють очевидці злочину.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в четвер ввечері, 6 вересня в Оболонському районі Києва на вулиці Мате Залки невідомі в масках викрали двох школярок: дівчата відбивалися і кликали на допомогу, але їх швидко посадили в машину і відвезли в невідомому напрямку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві у Голосіївському районі батько, який розлучився з матір'ю дитини, викрав хлопчика. Зараз обох батьків доставили в поліцію для дачі пояснень, дитину знайшли.