До бази даних українського проекту "Миротворець" внесли екс-канцлера Німеччини Герхарда Шредера.

Ця інформація стала відома з сайту проекту.

Уточнюється, що в якості підстав для внесення Шредера вказується "замах на суверенітет і територіальну цілісність України, маніпуляція суспільно значущою інформацією, антиукраїнська пропаганда".

Крім того, на сайті "Миротворця" Герхарда Шредера назвали політиком "путінського спрямування".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

В якості підтвердження, на сайті проекту наводиться кілька гучних висловлювань екс-канцлера. Зокрема тих, у яких він визнає анексію Криму як "реальність, яку колись доведеться визнати".

Нагадаємо, не встиг президент РФ Володимир Путін повернутися з одного весілля європейського політика, як з'явилися чутки про те, що скоро він відгуляє ще одне. У Німеччині ходять чутки, що Путін може стати гостем на весіллі свого друга, екс-канцлера ФРН Герхарда Шредера і його нареченої, кореянки Кім З Єп. Торжество пройде в Берліні в цьому жовтні.

Про те, що весілля колишнього канцлера може відвідати російський президент, повідомляє газета Bild. Видання нагадує про давню дружбу Путіна та Шредера. Відомо, що весілля Шредера запланована на 5 жовтня і має пройти в готелі "Адлон".

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", чистилище сайту "Миротворець" поповнилося несподіваними гостями. П'ять українських чиновників внесли в список ворогів України. У них виявили угорські паспорти. У "Миротворець потрапили депутати з Закарпаття, а саме четверо місцевих депутатів і заступник мера міста Чоп.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що 22 жовтня, стало відомо, що Міністерство культури України розширило перелік діячів культури, дії яких створюють загрозу національній безпеці нашої країни.