На північному сході Греції у місті Кавада, у п'ятницю, 9 листопада, частково обвалився автомобільний міст.

Цю інформацію повідомляє ERT.

Відомо, що у момент аварії мостом саме проїжджав восьмиколісний автокран вагою 50 тонн і легкове авто. Жоден з водіїв не постраждав внаслідок інциденту, проте їхні транспортні засоби зазнали суттєвих пошкоджень.

Фото обваленого грецького мосту

Kathimerini уточнює, що обвалилися кілька плит мосту загальною довжиною близько 15 метрів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомили Технічні служби муніципалітету, ця ділянка мосту не розрахована на вагу крана, що проїжджав ним.

Після обвалу міст майже розірвався на дві частини

Geplaatst door KavalaNews.GR op Vrijdag 9 november 2018

Нагадаємо, що до Росії цієї осені замість "бабиного літа" завітало "дідове" – від дідуся-Путіна, оскільки замість листопаду тут почався справжній мостопад. Всього за місяць у РФ впали шість мостів. Ці серйозні НП свідчать про руйнування інфраструктури.

9 жовтня в Амурській області РФ міст обвалився на головний шлях Транссибірської залізничної магістралі. Два прольоти віадука впали на залізничне полотно. Інцидент стався, коли мостом їхав вантажний автомобіль, водія якого доставили в лікарню. Під віадуком стояв вантажний потяг. Влада міста прийняла рішення демонтувати міст, який частково обвалився.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", двоє людей загинули і п'ять постраждали в результаті обвалення моста. Інцидент стався в Нафтоюганському районі Ханти-Мансійського автономного округу Росії.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Кримський міст, який із пафосом урочисто відкрив Путін навесні цього року, продовжує валитися, як картковий будиночок.