Принц Гаррі перейняв у свого батька - Чарльза - досить дивну звичку, з якою ніяк не може впоратися, через що у нього постійно виникають непорозуміння з дружиною Меган Маркл.

Чарльз - лютий захисник навколишнього середовища і, виховуючи синів, він керувався цими принципами.

Тепер, коли Гаррі повертається додому, він обов'язково повинен скрізь вимкнути світло. За словами самого принца, для нього це якась одержимість.

"Він затятий прихильник того, щоб постійно вимикати запалене світло вдома. І це те, чим я теж одержимий", – розповів Гаррі про принца Чарльза в документальному фільмі "Принц, син і спадкоємець: Чарльз в його 70 років".

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ця, на перший погляд, невинна звичка дещо бентежить його дружину Меган Маркл. Дівчині, яка звикла до яскравого каліфорнійського сонця, важко зрозуміти, чому в Кенсингтонському палаці постійні сутінки.

За словами принца, Меган часто його лає через це. Герцог Сассекський розуміє, що це ненормально, однак звичка – пущі неволі.

"Що ненормально, тому що … Меган завжди каже: «Ну навіщо вимикати світло? Тут темно», а я завжди відповідаю: «Нам вистачить і однієї лампочки, замість шести включених». Для мене це увійшло в звичку, і так може кожна людина. І я думаю, що це один з ключових уроків, які подає нам наш з Вільямом батько" принц Гаррі

Нагадаємо, королівська сім'я вже почала готуватися до зустрічі Нового року. Як відомо, Єлизавета II та її близькі традиційно зустрічають Різдво і Новий рік в приватній садибі Віндзорської династії - Сандрінгемі, яка знаходиться в Норфолку.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", відтепер кожна завзята прихильниця Меган зможе придбати за невеликі гроші копію королівського сукні.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що днями новоспечене подружжя принца Гаррі і Меган Маркл вирушило в Нову Зеландію з офіційним візитом.