Засуджений за масове вбивство в 2010 році В'ячеслав Цеповяз перебуває в пригніченому моральному стані. Про це повідомив його адвокат Роман Боків, передає РИА Новости.

Він розповів, що його підзахисного повинні перевести з ШІЗО, куди він був поміщений за порушення розпорядку дня трьома днями раніше, в звичайну камеру у неділю, 11 листопада. За інформацією Бокова, він був переведений в штрафний ізолятор після того, як не з'явився на сніданок в колонії.

"Коли я був у нього в ШІЗО, у нього був хворобливий стан, пригнічений морально у зв'язку з цими подіями і певним моральним тиском", - розповів адвокат Цеповяза.

В кінці жовтня в ЗМІ з'явилися фотографії, на яких Цеповяз обідає в колонії крабами, червоною ікрою і шашликами. У ФСВП визнали, що знімки справжні, але зроблені в 2015 році. Після їх публікації у відомстві провели службову перевірку, в ході якої виявили порушення правил внутрішнього розпорядку і звільнили кількох працівників. Пізніше житель Благовєщенська, який носив передачі для Цеповяза, оцінив щомісячну суму покупок в 100 тисяч рублів.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Повідомляється, що засуджений навіть запрошував до себе лікаря-стоматолога, якому платив "пристойні суми". Більш того, засуджений фінансував власну пасіку, прямо посеред колонії, купував бджіл і нові вулики.

В'ячеслав Цеповяз — один із спільників ватажка банди Сергія Цапка, яка діяла в станиці Кущевській Краснодарського краю в 1990-2000-х роках. Восени 2010 року члени банди за наказом лідера напали на сім'ю фермера Аметова і вбили 12 осіб, у тому числі чотирьох дітей. У 2013-му Цеповяз був засуджений до 20 років позбавлення волі, пізніше йому скоротили термін до 19 років і 10 місяців.

Нагадаємо, ми писали про шикарне життя злочинців, які тримали в страху Росію і не тільки

Як повідомляв "Знай.uа", в місті Фастів випадкова перехожа виявила валізу з розчленованим тілом.

"Знай.uа" писав, пасажир влаштував запеклу бійку в римському метро.