У суботу, 10 листопада, на 58-му році життя помер президент найбільшого міжнародного фестивалю коміксів Comic-Con Джон Роджерс.

Причиною смерті, як повідомляється на офіційному акаунті Comic-Con в Twitter, стала гліобластома – одна з форм раку мозку. Роджерс був незмінним президентом фестивалю, який зайняв свій пост ще в 1986 році.

"У нього залишилися дружина, сестра і брат. Замість квітів родина запропонувала зробити пожертвування Американської асоціації пухлин головного мозку або Американського союзу громадянських свобод", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Користувачі з великим жалем відреагували на новину про смерть Роджерса, зазначивши, що його любов до справи була неосягаемой. Деякі навіть заговорили про відкриття залу в честь президента в музеї фестивалю.

Як відомо, Comic-Con — щорічна міжнародній виставці коміксів, що проходить в місті Сан-Дієго (США) вже майже 50 років. За роки свого існування вона зуміла здобути прихильників і послідовників по всьому світу.

Раніше ми писали, що у Одесі помер відомий військовий лікар Олег Кушнір, який рятував і бійців, які отримали поранення на Донбасі.

Йому стало погано на роботі - під час операції. Колеги-медики нічого не змогли зробити. Про трагедію повідомив на своїй сторінці у Facebook волонтер Андрій Танцюра.

"Раптово пішов з життя один з кращих госпітальних лікарів, начальник клініки інтенсивної терапії Одеського військового госпіталю Кушнір Олег Сергійович! Пішов на робочому місці, під час операції, рятуючи життя іншим, він не вберіг себе!" - написав він.

Як з'ясувалося, під час операції Олегу Кушніру стало погано і він присів відпочити. Три години лікарі госпіталю і приватних клінік намагалися повернути його до життя, але запустити серце так і не вдалося.

Нагадаємо, у понеділок, 22 жовтня, в Москві помер російський поет Володимир Дагуров.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", помер легендарний радянський режисер. Олександр Свєтлов був настільки відомим в Радянський час, що ви напевно знайомі з його діяльністю.

Також Знай.uа" писав про те, що помер творець "Клану Сопрано". Легендарний американський режисер Денні Льойнер помер у Лос-Анджелесі на 58-му році життя.