У російському Краснодарі днями сталася моторошна пригода, яка, без перебільшення, претендує на сюжет касового хоррору.

Про це повідомили користувачі мережі Facebook та опублікували відповідне відео.

На кадрах видно, що поліція приїхала за викликом на сигналізацію, яка спрацювала.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак у процесі огляду будівлі копи нікого не знайшли, а потім переглянули записи камери і побачили це шокуюче видовище.

Наряд полиции приехала на сработавшую сигнализацию из-за шарика

В Краснодаре полиция приехала по вызову на сработавшую сигнализацию. Никого не нашли, посмотрели камеры и увидели это. Мы все там летаем. Там, внизу.

Geplaatst door Mash/Мэш op Maandag 12 november 2018

"Ми всі там літаємо. Там, внизу", - йдеться у підписі під відео.

Нагадаємо, пізно ввечері 2 листопада в один із продуктових магазинів Бійська в Росії на великій швидкості влетів BMW X5.

Автомобіль протаранив вхідні скляні двері і задер полиці з продуктами. З місця ДТП він зник. Про це передає LIFE SHOT.

Повідомляється, що аварія сталася о 23:10. В магазині "Кошик" в цей час продавців і покупців не було, інакше б могли бути жертви. Торгова точка розташована на вулиці Гастелло. За непідтвердженими даними, за кермом BMW X5 знаходився співробітник поліції. В органах він працює більше десяти років.

Як повідомляв раніше Знай.uа, у Деснянському районі Києва зусиллями поліції був затриманий чоловік, який підозрюється в нападі та пограбуванні 13-річної дівчинки. Як стверджує школярка, вона як раз йшла з навчання і, увійшовши в під'їзд, на неї одразу ж напав грабіжник і буквально висмикнув у неї з рук мобільник.

Як повідомляє прес-служба столичної поліції, на місце злочину миттєво прибула слідчо-оперативна група з представником сектору ювенальної превенції. Поліцейським вдалося з'ясувати, що тікаючи, грабіжник випустив з рук вкрадений мобільник.

поліція
поліція

Як розповіла родичка дівчинки, в грабіжникові вона зуміла розпізнати чоловіка, який жив з нею по сусідству. Підозрюваний затриманий і доставлений в поліцію. Раніше 31-річний злочинець вже відбував термін за майнові злочини.

Також Знай.uа писав про те, що у середу вночі, 31 жовтня в українській столиці, на бульварі Тараса Шевченка, 36, сталася подія, що сколихнула Київ.