Російські силовики відновили розслідування вбивства відомого російського співака Ігоря Талькова.

Про це повідомляється на сайті відомства.

Наразі вже відомо, що кримінальну справу було відновлено за мотивованою заявою вдови співака Тетяни Талькова. Її було визнано потерпілою стороною відразу пісдя смерті матері співака, яка пішла з життя у далекому 2007 році.

"Після допиту в якості потерпілої їй і захиснику будуть представлені для ознайомлення матеріали кримінальної справи", - зазначили у відомстві.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У свою чергу син співака вже встиг заявити, що нічого не знає про відновлення розслідування.

Варто відзначити, що й допоки єдиним підозрюваним у вбивстві Талькова називають комерційного директора музиканта Валерія Шляфмана.

У 1992 році він виїхав до Ізраїлю, звідки не було екстрадиції. Через рік розслідування справи припинили, так як обвинувачений зник від слідства.

Шляфман у свою чергу відзначив, що неймовірно важко пережив втрату та заявив, що не винен у смерті співака. Більше того він відразу ж заявив, що не повернеться у Росію для дачі показань.

"Дуже важко, що я втратив Ігоря, втратив друга. Якби сьогодні в мої роки, все повернути назад, я б дуже багато чого змінив. Природно, я б не привів Малахова в гримерку, я б все мирно закінчив. Приїжджати в Росію виправдовуватися я не хочу, але я знаю, що я не винен", - відзначив підозрюваний.

Варто відзначити, що співак Ігор Тальков загуниу у жовтні 1991 року під час перестрілки у палаці спорту "Ювілейни". Відзначається, що у нього виник конфлікт з охоронцем іншої співачки Ігорем Малаховим. За версією ЗМІ у момент скандалу Шляфман вихопив пістолет саме у момент пострілу у Талькова

Малахова затримали, але незабаром відпустили, а в 1994 році він отримав 2,5 роки умовно за зберігання зброї.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві невідомі намагалися пограбувати автомобіль популярного українського співака Арсена Мірзояна. Співак опублікував фотографію з розбитим вікном свого автомобіля на сторінці в Facebook.

Доброго ранку 🙂 Сумувати нема коли :)

Geplaatst door Мірзоян Арсен op Vrijdag 9 november 2018

"Доброго ранку. Нудьгувати ніколи", - підписав фотографію Мірзоян.

Звернемо увагу, що злочинці розбили в автомобілі співака маленьке бічне скло, зумівши отримати доступ до транспорту. Проте, як з'ясувалося пізніше, їх там чекало тільки "розчарування".

"Нічого не було. Напевно, розчарувалися", - підкреслив він.

Він не повідомив, що могли викрасти з його авто і не став розповідати подробиці інциденту.

Нагадаємо, Могилевська присвятила чуттєвий кліп Скрябіну.

Як повідомляв "Знай.ua", міст у Празі назвали на честь відважного українця.

Також "Знай.ua" писав, що пішов з життя найвідоміший джазовий музикант.

Слідство вели. Випуск 6. Ігор Тальков. Куля для кумира.