У Росії поблизу Ярославля потяг зійшов з рейсів проте зміг встояти та не перекинувся.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що аварія сталась поблизу селища Козьмодемянськ. Крім того відомо, що у результаті трагедії постраждалих немає, працівники РЖД намагаються ліквідувати наслідки аварії.

"Постраждалих немає, затримки пасажирських поїздів немає. Для ліквідації наслідків спрямований відновлювальний поїзд станції Ярославль-Головни", - зазначили в РЖД.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також відзначається, що під час руху потяг зніс шлагбаум, світлофор та огороджуючі стовпчики.

Разом з тим варто відзначити, що у Києві на Оболоні сталася трагедия, від якої мурашки біжать по шкірі. Машиніст тепловоза переїхав власного сина, який також був працівником залізниці.

Чоловік разом зі своїм 26-річним сином здійснювали маневрові роботи по перестановці вагонів, у результаті чого і сталося страшна НС. Відомо, що загиблий хлопець працював складачем потягів.

"Людину буквально розрізало навпіл. Швидше за все, він міг посковзнутися або зірватися з підніжки вагона під час руху потяга", - розповіли працівники підприємства.

Також варто відзначити, що Укрзалізниця отримає новий великий кредит. Так, Європейський банк реконструкції та розвитку і "Укрзалізниця" уклали новий контракт щодо виділення $150 млн на покупку нових вантажних піввагонів.

"Інвестиційна програма залізничного перевізника ПАТ "Українська залізниця" отримає значний внесок у формі кредиту від ЄБРР на суму 150 млн доларів. Кредит буде використано для закупівлі до 6 500 відкритих вантажних піввагонів загального призначення за результатами відкритого міжнародного тендеру", - заявили в прес-службі ЄБРР.

Інвестиційна програма повинна забезпечити підтримання обсягів перевезення "Укрзалізниці", значне підвищення ефективності діяльності підприємства, а також скорочення викидів парникових газів.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" випробувала новітній рельсобус.

Як повідомляв "Знай.ua", Укрзалізниця накрутила вартість проїзду, суми взяла з паралельної реальності.

Також "Знай.ua" писав, що в Укрзалізниці розгорівся дивний секс-скандал.

Бідна "Укрзалізниця" - на чому будемо їздити?