У Красноярському краї (Росія) вчителька історії і суспільствознавства школи №20 Євдокія Семенівна Ковальова влаштувала своєму "10А" розбір польотів – хтось насмілився написати на дошці фразу "Путін - злодій" (без тире).

Педагог лякала учнів розстрілом і погрожувала їм приїздом "охоронців Путіна" з Москви. У мережу виклали запис її розмови із учнями, де добре чути, що вона підвищує тон, особливо не добирає слів і говорить такі речі, які точно не сподобалися б батькам цих дітей.

"Я ще раз повторюю тобі, я не дозволила говорити. І замовкни. Вивчіть правила поведінки учнів в школі. Ще раз повторюю - дякуйте, що я не розкрутила цю справу і не подала в поліцію заяву! ", - на підвищених тонах говорила вчителька.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А потім почала відкрито погрожувати, натякаючи на Кремль і російського президента – хоча навряд чи Путін поїхав би розбиратися із такою ситуацією до школи.

"А тим, хто, або тому, хто написав, я раджу: напишіть це слово, запечатайте в конверт і пошліть. Я вам підкажу адресу: Москва, Кремль, Адміністрація президента. Там швиденько вилетять сюди і розберуться. У Путіна охоронці є! Його охороняють. А якийсь учень або учениця "10А" раптом звинувачує його в крадіжці. За таке в радянські часи розстрілювали".

Пізніше виявилося, що учень, який написав цю фразу на дошці, все-таки зізнався. Що з ним буде, неясно, попереду чергові збори вчителів.

Дивіться: "Путін – злодій"? Черговий інцидент в російській школі

Нагадаємо, в СБУ розповіли, що загрожує скандальній студентці-фанатці Путіна. Як повідомляв "Знай.ua", фотограф жорстоко підставив Путіна на зустрічі із Трампом. Також "Знай.ua" писав, Путін заборонив росіянам дешево літати до Криму.