Телеведучий вирішив укласти парі про футбольний результат, але програв. За це колега виголила йому букву «Т» на потилиці і все це відбувалося в прямому ефірі.


Працівник Американського каналу LEX18 News Чи Круз проспорив частину своїх волосся в прямому ефірі. Програвши парі, він все ж погодився на умови угоди. Відео із забавним інцидентом було опубліковано на ютуб-каналі LEX18 News.

Лі Круз і його колега по студії Хейлі Хармон вирішили укласти парі про те, яким буде результат протистояння Теннесі і Кентуккі. Ведучі вирішили відразу домовитися, що якщо програє Хармон, то їй доведеться з'являтися в прямому ефірі не під своїм ім'ям. Якщо ж програє Круз – він буде позбавлений частини волосся. В результаті, чоловік програв.

На потилиці чоловіка була виголена буква Т, а потім пофарбована помаранчевим кольором. Помаранчевий – рідний колір команди, яка виграла матч. Ведучі відрізняються оригінальністю і вже не вперше укладають дане парі: минулий рік ознаменувався поразкою Хармон.

Нагадаємо, Том Харді проспорив Ді Капріо, тепер буде жити з його ім'ям


Британський актор Том Харді виконав умови спору і вирішив набити тату, яку він програв американському колезі Леонардо Ді Капріо. Парі виникло між акторами ще в 2016 році.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Про це повідомив на своїй сторінці в Instagram і показав фото тату.

Актори вирішили посперечатися, кому ж дістанеться премія Оскар за кращу роль другого плану.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Більше немає сил приховувати: зірка "Дизель Шоу" вперше вийшла в світ після фатальної аварії

Буквально на днях українська артистка Вікторія Булітко, яка постраждала в страшній аварії разом з іншими акторами "Дизель шоу", вперше після ДТП приступила до роботи.

Так, Вікторія знялася в "Дизель РАНОК" спільно з колегами Олександром Бережком і Євгеном Гашенко. Про це повідомили на офіційній сторінці проекту в Instagram, пише портал "Политека".


"Знай.uа" писав про те, що Кардашьян показала другу любов Веста: значно молодше і миліше